Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Boerencampings in eigen land kan heel avontuurlijk zijn

Kamperen bij de boer in Nederland wordt steeds populairder. Ook in Nederland richten steeds meer mensen die op een boerderij wonen een deel van hun terrein in als camping. Vaak gaat het om kleinschalige campings waar logeren bij de boer slechts voor enkele personen tegelijk mogelijk is. Een ideale vakantie dus voor rustzoekers die geen zin hebben in een overvolle camping met veel drukte en lawaai. Wil je tijdens je vakantie een paar goede boeken lezen en alleen het gefluit van vogels horen of het kraaien van de haan? Dan is een vakantie op een boerencamping in Nederland de garantie voor een geslaagde vakantie.
Boerencampings in eigen land kan heel avontuurlijk zijn
3 Campings

Boerderijcampings in Nederland in alle provincies

Nederland is een veelzijdig vakantieland. Ondanks de beperkte oppervlakte heeft ons eigen land veel e bieden. Je kunt een boerencamping in Nederland bezoeken aan de kust of in de bossen op de Veluwe. Kampeer bij de boer in Friesland en maak mooie tochten over de Friese Meren. Trek naar het oosten van het land en geniet van lange fietstochten tijdens je verblijf op een boerencamping in Drenthe of Overijssel. Een uitstapje naar Duitsland is vanuit deze provincies ook prima mogelijk. Maar e kunt natuurlijk ook genieten aan de Hollandse kust met de beste zandstranden van heel Europa. In Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland vind je mooie locaties om te genieten van een boerderijvakantie in Nederland.

Kamperen op een boerderij is een aparte ervaring

Het is een bijzondere ervaring om te kamperen bij de boer. Als je je vakantie doorbrengt op een vakantieboerderij in Nederland zal je ervaren dat de eigenaren zeer toegewijd zijn. Zij willen dat het hun gasten aan niets ontbreekt. De persoonlijke benadering op een boerderijcamping in Nederland is één van de dingen die veel mensen aanspreekt. Geen onpersoonlijk nummer op een grote camping, maar de beheerder die je bij naam kent als hij je groet als je je over het campingterrein begeeft. Vaak kun je gebruik maken van extra faciliteiten zoals ontbijtservice of een restaurant. Op een deel van de boerencampings in Nederland zijn faciliteiten voor de kinderen aanwezig. Een speeltuintje met speeltoestellen, een zwembad of een sportveld kunnen de vakantie gelijk een stuk leuker maken. En natuurlijk kun je leuke uitstapjes in de omgeving maken.

Breng je volgende vakantie door op een gezellige boerencamping in Nederland

Vakantie in eigen land kan heel leuk zijn. Wil je niet de hele dag of nog langer onderweg zijn naar je vakantiebestemming? Dan is een verblijf op een boerencamping in Nederland een goede keuze. Ook voor een vakantie met kinderen kun je prima logeren bij de boer. Soms mogen de kinderen meekijken of een beetje meehelpen op de boerderij. Kalfjes of lammetjes voeren, eieren rapen bij de kippen, ze vinden het vaak geweldig om te doen. En zo hebben papa en mama ook wat tijd voor zichzelf. Je kunt een boerencamping in Nederland nu direct boeken via Campings.nl. Maak je keuze uit ons ruime aanbod van adressen om te slapen bij de boer en je hebt vast en zeker een geweldige vakantie.