Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Top 3 campings in Zuid-Frankrijk aan de zee

De Middellandse zee blijft een aantrekkingskracht houden over ons. Ieder jaar gaan we er massaal met zijn allen naar toe en genieten we van het lekkere weer in combinatie met een verfrissende duik. Niet gek, als je er over nadenkt dat het makkelijk boven de 30° graden kan worden in de zomer! Gelukkig hoef je niet in een of andere warme hotelkamer te zitten op vakantie in Zuid-Frankrijk. Deze campings aan zee zijn namelijk allemaal uitstekend beoordeeld door eerdere bezoekers en bieden jou en je reisgezelschap de vakantie ervaring die jullie verdienen!

Top 3 campings in Zuid-Frankrijk aan de zee

Op vakantie naar Zuid-Frankrijk

Ben je van plan om dit jaar relatief dichtbij op vakantie te gaan én wil je toch een vakantiegevoel ervaren? Dan is een vakantie in Zuid-Frankrijk aan zee de perfecte bestemming. Van het prachtige Provence, met zijn prachtige lavendelvelden tot aan de Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa zijn allemaal te vinden in deze regio! En wie kent de idyllische badplaats Saint-Tropez niet? Het is een mooie combinatie van pittoreske dorpen en grote steden en gebieden waar je volledig tot rust kan komen in de natuur. Echt ontsnappen doe je op een van deze drie campings aan zee in Frankrijk. Ze zijn alle drie ingericht om maximaal rust en comfort te bieden tijdens je verblijf, zonder dat je inlevert op de luxe die je verwacht van een camping aan zee.  

 

Ga je liever naar een camping in Noord-Frankrijk met buitenzwembad?

Camping Sandaya Les Tamaris - ★★★★★

Op zoek naar de perfecte familievakantie? Camping Les Tamaris in Frankrijk is een 5-sterren paradijs tussen de Middellandse Zee en het Étang d'Ingril. Je kunt direct vanaf de camping het strand op voor een frisse duik of ontspan in het ruime 480m² zwembad. Kinderen en volwassenen blijven actief met een breed scala aan activiteiten, van beachvolleybal en tafeltennis tot speciale evenementen georganiseerd door een enthousiast animatieteam. Als je trek hebt, kies je uit diverse eetgelegenheden zoals een beachbar, een ijskraam, een take-away pizzeria en een volwaardig restaurant. De moderne accommodaties zijn uitgerust met airconditioning en een (deels) overdekt terras—ideaal voor de 320 zonnige dagen per jaar die het gebied kent. Als je zin hebt om de omgeving te verkennen, liggen de steden Sète en Montpellier binnen handbereik, net als talloze mogelijkheden voor watersport en natuurexcursies. Boek nu voor een onvergetelijke vakantie-ervaring voor het hele gezin.

Geniet van je eigen privé strand op camping Sandaya Les Tamaris

Nouvelle Floride - ★★★★★

Camping Nouvelle Floride ligt aan de idyllische kust van Languedoc-Roussillon in Marseillan Plage en biedt een 5-sterren ervaring die rechtstreeks van een ansichtkaart af lijkt te komen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontspan in het tropische zwembadcomplex met drie waterglijbanen, grote zwembaden en een kinderbad. Meer waterpret? Bezoek de zwembaden van zustercampings Beach Garden en Charlemagne of duik in de Middellandse Zee. De camping staat bol van activiteiten: van aquafietsen en beachvolleybal tot wateraerobics en fitnesslessen, en speciale clubs voor kinderen en tieners. Er is genoeg avondentertainment met cabaretshows, concerten en thema-avonden. Eetlust opgewekt? Smul van mediterrane lekkernijen in het restaurant of pik iets op uit de snackbar, supermarkt of bakkerij. De accommodaties zijn omgeven door bomen en bieden eersteklas voorzieningen, ruime slaapkamers, comfortabele bedden en zonnige terrassen. Kortom, Camping Nouvelle Floride is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke gezinsvakantie.

Aan de rand van een prachtige strand vind je camping Nouvelle Floride

 Les Mediterranes - ★★★★★

Camping Les Méditerranées Beach Garden is een 5-sterrencamping in Marseillan-Plage die direct aan een prachtig strand ligt. De camping biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een zwembadcomplex met buiten- en binnenzwembaden en een spa. Gasten kunnen genieten van regionale specialiteiten in het restaurant, en er zijn verschillende activiteiten beschikbaar, zoals tafeltennis, basketbal en watersporten. Kinderen zijn welkom bij de Kids Club, en de accommodatie-opties variëren van ruime stacaravans met terras en airconditioning tot meer traditionele tenten. De omgeving biedt aanvullende attracties, waaronder het nabijgelegen natuurreservaat Bagnas en de steden Béziers en Montpellier, evenals de mogelijkheid om het Canal du Midi per fiets of boot te verkennen.

Je wandelt zo de Middellandse zee in vanaf camping Les Mediterranées op deze prachtig afgelegen locatie

Een vakantie begint met de juiste accommodatie

Nu je de parels van Zuid-Frankrijk aan zee hebt ontdekt, ben je klaar voor je volgende grote avontuur. Elke camping heeft zijn eigen unieke charme en voorzieningen, dus er is altijd iets dat perfect bij jou en je reisgenoten past. Als je de ultieme kampeerervaring wilt zonder concessies, waarom zou je dan nog wachten? Ontdek de beschikbaarheid en boek jouw ideale verblijf rechtstreeks via Campings.nl. Begin vandaag nog met het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Tot snel op de camping!



Auteur: Ferhat