Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Beste 3 campings in Noord-Frankrijk met buitenzwembad

De vakantieperiode is de tijd om te ontspannen. Een campingtrip naar het prachtige Noord-Frankrijk biedt de perfecte ontsnapping aan het dagelijkse leven. Wat is er nu beter om te ontspannen dan een verfrissende duik in een buitenzwembad onder de heldere hemel? Daarom hebben we voor jou een lijst samengesteld van de top 5 campings in Noord-Frankrijk die elk over een prachtig buitenzwembad beschikken. Deze campings bieden niet enkel moderne faciliteiten, maar bevinden zich ook nabij de mooiste natuurlijke en culturele bezienswaardigheden van de regio.

Beste 3 campings in Noord-Frankrijk met buitenzwembad

Met alles wat er te zien valt in Noord-Frankijk is het niet gek dat deze regio geliefd is onder vakantiegangers in Frankrijk. De verschillende campings zitten verspreid door het gebied, waarbij je kan kiezen voor campings aan het water, in de natuur of in de buurt van een stad. Maar wil je echt genieten van een vakantiegevoel, kan je overwegen om te kiezen voor een camping met buitenzwembad. Aangezien het in Frankrijk vaak een paar graden warmer is dan in Nederland tijdens de zomer, is de kans groot dat je een frisse duik wilt nemen! Dus klim op de springplank op een van deze mooie campings in Noord Frankrijk met buiten zwembad

Camping Les Bois du Bardelet - ★★★★★

De 5-sterrencamping Bois du Bardelet verwelkomt je in een sfeervol groen landschap, versierd met een prachtige bloementuin, gelegen nabij het pittoreske stadje Gien. Deze camping in het departement Loiret van de Pays de la Loire is een geweldige bestemming voor een mix van recreatieve en ontspannende vakanties in Frankrijk. Bois du Bardelet staat bekend om zijn uitmuntende 5-sterren faciliteiten en voorzieningen die een comfortabel en vermakelijk verblijf garanderen. Het pronkstuk van de camping is het uitgebreide zwembadcomplex waar je zowel een overdekt als een buitenzwembad met glijbanen vindt. Jongeren hebben hun eigen speciale zwembad terwijl een wellness spa zorgt voor de nodige ontspanning. Verder kun je de nabijgelegen meren verkennen door te kanoën of te vissen.

Genieten van het buitenzwembad of natuur water? Het kan allebei bij camping Les Bois du Bardelet!

Camping Sandaya L’Anse du Brickin - ★★★★★

Camping Sandaya L'Anse du Brick is een prachtige uitvalsbasis voor een ontspannen kampeervakantie aan de Normandische kust. Gelegen aan een strand biedt deze terrassencamping zowel een openluchtzwembad met glijbaan en peuterbad, als een overdekt zwembad voor de minder zonnige dagen, allen omlijst door een adembenemend panoramisch uitzicht over de baai vanaf de krijtrotsen. De camping zorgt voor vertier voor alle leeftijden met een speeltuin, sportveldjes, een tennisbaan en een animatieprogramma.

De omgeving nodigt ook uit tot verkenning; wandel of fiets langs de kust, ontdek historische bezienswaardigheden die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog en D-day, of geniet van lokale delicatessen in de twee restaurants op de camping met uitzicht op de schilderachtige omgeving. Van het verkennen van de rijke historie van Normandië tot het genieten van waterpret en lokale gastronomie, Camping Sandaya L'Anse du Brick biedt een rijke en ontspannen vakantie-ervaring.

Met zowel een overdekt als buitenzwembad kan je lekker zwemmen, wat voor weer het ook is

Les Ormes Domaine - ★★★★★

Camping Les Ormes Domaine & Resort, gelegen nabij het iconische Mont-Saint-Michel, is een majestueus landgoed waar kampeerders zich in koninklijke sferen kunnen wanen. Het resort dat ooit deel uitmaakte van een echt kasteel biedt nu een tropisch zwemparadijs met 12 glijbanen, een golfslagbad en stroomversnelling. Ook vind je hier rustige buitenbaden voor een ontspannen zwemervaring. Actievelingen kunnen zich uitleven op de tokkelbaan, het klimparcours of op het water met de waterskikabelbaan, terwijl de rustzoekers kunnen genieten van een potje golf of een rustige fietstocht in de omgeving. Culinaire ervaringen variëren van dagelijkse schotels in het Club-house tot Bretonse pannenkoeken in Le Cellier, en 's avonds kun je genieten van livemuziek in Bar du Moulin of een rustige cocktail in de hotelbar.

De historische omgeving biedt tal van bezienswaardigheden zoals het prachtige glasraam van de gotische Saint-Samsonkathedraal in Dol-de-Bretagne, het wonder van het Westen, Mont-Saint-Michel, en het pittoreske Dinan. Paardenliefhebbers zullen de manege op het terrein waarderen, waar zowel beginners als ervaren ruiters kunnen genieten van de interactie met deze edele dieren en eventueel een buitentocht in de prachtige omgeving kunnen maken.

Heerlijk in de natuur ontspannen bij camping Les Ormes Domaine

Een vakantie begint met de juiste accommodatie

Nu je de parels van Noord-Frankrijk met buitenzwembad hebt ontdekt, ben je klaar voor je volgende grote avontuur. Elke camping heeft zijn eigen unieke charme en voorzieningen, dus er is altijd iets dat perfect bij jou en je reisgenoten past. Als je de ultieme kampeerervaring wilt zonder concessies, waarom zou je dan nog wachten? Ontdek de beschikbaarheid en boek jouw ideale verblijf rechtstreeks via Campings.nl. Begin vandaag nog met het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Tot snel op de camping!



Auteur: Ferhat