Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste campings in Valencia

De leukste campings in Valencia

Valencia is een prachtige regio in Spanje met een rijke cultuur, een bruisend stadsleven en een indrukwekkende natuur. Voor kampeerders die graag de natuur en de bezienswaardigheden van de regio willen ontdekken, is kamperen een uitstekende optie. Valencia biedt een breed scala aan campings die geschikt zijn voor alle soorten kampeerders, van gezinnen tot backpackers en van minicampings tot luxe campings. Wij hebben de leukste campings voor jou op een rij gezet, om je vast op weg te helpen met het plannen van je kampeervakantie dichtbij Valencia.

1.      Valencia Camper Park, Bétera - ★★★★☆

Valencia Camper Park is een moderne camping in Bétera, gelegen op ongeveer 20 kilometer van de stad Valencia. De camping is speciaal ontworpen voor campers en kampeerbussen en biedt alle benodigde faciliteiten, zoals water- en elektriciteitsaansluitingen, een afvoerstation en sanitaire voorzieningen. Er is ook een zwembad, een speeltuin en een restaurant waar heerlijke Spaanse gerechten worden geserveerd. Valencia Camper Park is een ideale uitvalsbasis voor kampeerders die met de camper of kampeerbus reizen en de stad Valencia en haar omgeving willen verkennen.

2.      Nomadic Valencia Camping Car, Albalat dels Sorells - ★★★★☆

Nomadic Valencia Camping Car is een gezellige camping in de buurt van de stad Valencia, die speciaal is ontworpen voor campers en caravans. De camping biedt alle nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf, zoals water- en elektriciteitsaansluitingen, verkoop van lokale producten, Wi-Fi, een wasplaats voor fietsen en een afvalstation. Het is ook een perfecte uitvalsbasis om de stad Valencia en de omliggende gebieden te verkennen. De camping ligt op korte rijafstand van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot de stranden en de natuur in de omgeving. Nomadic Valencia Camping Car is een uitstekende keuze voor kampeerders die graag met een camper of caravan kamperen.

3.      Camping la Naranja, Platja de Gandia - ★★★★☆

Camping La Naranja is een prachtige camping gelegen in Platja de Gandia, op ongeveer 65 kilometer afstand van de stad Valencia. De camping is gelegen op slechts 100 meter van het strand en biedt alle nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf, zoals een zwembad, sportvelden, sanitaire voorzieningen en een restaurant. Het is een ideale camping voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan de kust. Bovendien biedt de camping ook tal van activiteiten, zoals watersporten, fietsen en wandelen in de nabijgelegen bergen.

4.      Slow Life Camping Venta del Moro, Venta del Moro - ★★★★☆

Slow Life Camping Venta del Moro is een bijzondere camping gelegen in het hart van de natuur van de regio Valencia. De stad Valencia ligt op ongeveer een uur rijden van de camping vandaan. Er zijn plaatsen voor campers en kampeerbussen, maar ook plaatsen voor tenten, die ook in de schaduw kunnen staan. Het is de perfecte plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een eco-vriendelijke omgeving. De camping is voorzien van tal van faciliteiten, waaronder een zwembad, restaurant en activiteiten zoals canyoning en meditatie. De omgeving van de camping is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken op de nabijgelegen rivieren.

5.      Asc. Amigos de Acampada Campo Alegre, Alicante - ★★★★★

In het zuiden van de regio Valencia, niet ver van Alicante, ligt camping Asc. Amigos de Acampada Campo Alegre. Asc. Amigos de Acampada Campo Alegre is een gezellige camping in de regio Valencia, gerund door twee eigenaren die gepassioneerd zijn over duurzaam kamperen en het buitenleven. De camping biedt kampeerplaatsen voor tenten en caravans tussen olijfbomen en amandelvelden. Het is een ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, omringd door de prachtige natuur en bergen van Valencia. De camping heeft alle nodige faciliteiten, zoals een zwembad, een bar en sanitaire voorzieningen. Het is ook goed gelegen voor het verkennen van de omliggende gebieden, zoals de bergen van de Sierra de Espadán en de stranden van de Costa del Azahar.



Auteur: Marloes