Agritoerisme campings in Kroatië

AGRITOERISME CAMPINGS IN KROATIË

Kroatië is lang onontdekt gebleven als vakantiebestemming. Als onderdeel van Joegoslavië was het en communistisch land waar toerisme niet of nauwelijks mogelijk was. Toen in 1990 Joegoslavië uiteen viel werd Kroatië zelfstandig. Na het einde van de burgeroorlogen in dit deel van Europa heeft met name dit land zich snel en sterk ontwikkeld als vakantiebestemming voor toeristen uit West Europa. Agriturismo in Kroatië is dan ook sterk in opkomst. Wanneer je naar Kroatië op vakantie wilt kun je terecht op één van de vele campings, en daarbij zijn er een aantal die zich op boerderijen bevinden en kleinschalig van opzet zijn. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Kroatië Agriturismo campings

Logeren op de mooiste plekken van Kroatië

Ben jij een toerist die graag de mooiste plekken van een land wil bezoeken? Die gaat voor de beste camping van Kroatië? Dan is agriturismo in Kroatië echt wat voor jou. Je logeert op een boerderij waar in veel gevallen ook een “gewoon” boerenbedrijf is gevestigd met landbouw of veeteelt. Maar er zijn ook agriturismo campings die zijn opgezet door Nederlanders of andere immigranten die voor dit doel in Kroatië zijn gaan wonen. Het toerisme is in dit land sterk in opkomst, het is een groeiende bron van inkomsten voor het land. Kroatië heeft een lange kustlijn aan de Adriatische Zee waar je in de zomer heerlijk vakantie kunt vieren. Het klimaat is mediterraan en dus zeer aangenaam, zeker met de verkoelende invloed van de zee. Ook voor rustzoekers zijn de agriturismo campings in Kroatië ideaal, omdat ze in de meeste gevallen rustig gelegen en kleinschalig van opzet zijn.

Bekijk alle campings in Kroatië

Comfortabele agriturismo campings in Kroatië

In Kroatië vind je meerdere fine campings waar je kunt genieten van agriturismo. Dit zijn zeker geen primitieve campings zonder voorzieningen. Er zijn altijd douches en toiletten en vaak zijn er voorzieningen zoals een zwembad of een speelterrein voor de kinderen. Sommige campings hebben ook een restaurant waar je kunt ontbijten of het diner gebruiken. Ook is er vaak in de omgeving het nodige te doen zodat je leuke uitstapjes kunt maken. Je kunt ook kiezen voor een luxe camping, waar je verblijft in een stacaravan of een ingerichte tent. Ideaal als je geen eigen vervoer hebt en met het vliegtuig of de trein naar Kroatië reist. Deze luxe campings zijn vaak gevestigd op de mooiste plekken van het land en hebben in de meeste gevallen extra voorzieningen.

Bekijk ook alle charme campings in Kroatië

Reserveer een mooie agriturismo camping in Kroatië

Wil jij Kroatië ontdekken als vakantieland? Als je de bekende vakantielanden zoals Duitsland, Frankrijk, Italië en Frankrijk wel gezien hebt, wordt het misschien tijd voor Kroatië. Dit “nieuwe” vakantieland timmert hard aan de weg om meer toeristen naar het land te checken. Ook het agritoerisme in Kroatië is sterk in opkomst. Kamperen bij de boer is leuk, gezellig en voordelig. Kies de beste agriturismo campings in Kroatië bij Campings.nl. Het royale aanbod heeft zeker ook een camping waar jij een heerlijke vakantie kunt doorbrengen. Of je nu met zijn tweeën op vakantie gaat, met je gezin of met een groep vrienden.