GENIET VAN EEN ZONNIGE VAKANTIE OP EEN KLEINE CAMPING IN KROATIË

Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming, ook onder Nederlandse kampeerders. Een kleine camping in Kroatië is een vakantiebestemming die steeds vaker wordt geboekt. Voor de kleine campings in de streek Istrië aan de kust zijn erg populair. De belangrijkste troef van Kroatië als vakantieland is het weer. Aan de Adriatische Zee is het vrijwel altijd mooi weer en dus kun je er op rekenen dat je een zonnige vakantie hebt in dit gastvrije land. Kroatië is nog een jonge toeristische natie, pas sinds de onafhankelijkheid in 990 timmert het land hard aan de weg om meer toeristen te trekken, waarbij het zich vooral op West Europa richt. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Kroatië Minicampings

Genieten op een kleinschalige camping in Kroatië

Veel toeristen willen tijdens hun vakantie genieten van de rust. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt en gebruiken de vakantie vooral om te relaxen en de sleur van alledag van zich af te schudden. Als jij ook zo’n vakantieganger bent dan zit je goed op een kleine camping in Kroatië. Deze campings zijn meestal gelegen op de mooiste plaatsen midden in de natuur. Lekker genieten aan de kust of in de bossen tussen het groen. Een kleine camping in Kroatië is meestal ook een natuurcamping waar je je ver weg waant van de drukte van de grote stad. Maar vaak is de stad niet eens zo ver weg. Wil je een dagje gaan shoppen dan is dat heel goed te doen met eigen of openbaar vervoer. Ook voor mooie wandelingen in de omgeving is volop gelegenheid. Wil je een dagje weg van de camping dan is er genoeg te doen in de omgeving.

Bekijk alle campings in Kroatië

Een gezellige kleine camping in Kroatië voor het hele gezin

Als je je vakantie wilt doorbrengen aan de Adriatische Zee dan kun je een plaats reserveren op een kleine camping in Kroatië met Nederlandse eigenaar. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat er geen taalbarrière is. De eigenaar organiseert soms ook excursies of activiteiten voor de campinggasten waar je je voor in kunt schrijven. Veel kleine campings hebben een zwembad waar je een frisse duik kunt nemen na een intensieve dag. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, ook een kleine camping in Kroatië kan zeer kindvriendelijk zijn qua inrichting en faciliteiten. En als je het te ver vindt om met de auto naar Kroatië te rijden dan kun je ook het vliegtuig nemen en ter plaatse een royale stacaravan huren op een kleinschalige Kroatische camping. Steeds meer campings bieden deze mogelijkheid omdat er een groeiende doelgroep is voor luxe kamperen.

Bespreek tijdig een plaats op een kleine camping in Kroatië

Wil je je vakantie doorbrengen op een één van de kleine campings in Kroatië? Wees dan op tijd met reserveren via Campings.nl. Omdat een kleine camping vanzelfsprekend slechts een beperkt aantal plaatsen heeft, is de kans anders groot dat je achter het net vist, zeker tijdens de schoolvakanties. Je kunt je plaats al enkele maanden voor vertrek boeken, dan ben je verzekerd van een fijne vakantie in dit gastvrije land aan de Adriatische Zee.