Campings zoeken in Pag

CAMPINGS ZOEKEN IN PAG

Het eiland Pag is een ideale bestemming voor een zonovergoten vakantie. Het eiland mag zich rekenen tot een van de plekken in Kroatië met de meeste zonuren per jaar. Ben je dus op zoek naar een zon-, zee- en strandvakantie met net dat beetje extra? Dan zou een camping in Pag wel eens goed aan jouw wensen kunnen voldoen. Net als Cres ligt ook Pag in de Adriatische Zee. Maar de wijngaarden en de olijfbomen die het eiland zo groen maken, zijn niet het enige wat je te wachten te staat. De natuur heeft nog een verrassing voor je klaarliggen. De spierwitte rotsen die op afstand zelfs iets weghebben van besneeuwde heuvels, geven Pag namelijk ook een heel ander gezicht. Lees meer 

Soorten campings in Pag

Ben je op zoek naar een camping in Pag in Kroatië? Dan zal je al gauw tot de ontdekking komen dat deze er in alle soorten en maten bestaan. Op onze pagina vind je een overzichtelijk aanbod van de leukste campings. Klein, groot, campings met alleen basisvoorzieningen of juist met de meest uitgebreide faciliteiten. Voor de liefhebbers van comfort en gemak bestaan er ook de luxe campings.

Het hippe toeristische stadje Novalja trekt sinds een aantal jaar steeds meer bezoekers. Jonge bezoekers welteverstaan. Je vindt er veel clubs en er worden, zeker in het hoogseizoen, regelmatig dancefeesten gehouden. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in Pag een aantal campings vindt dat is toegespitst op de jongere bezoeker.

Maar zoals gezegd kent Pag meerdere gezichten. Behalve voor het feestende publiek bestaan er ook meer dan genoeg mogelijkheden voor gezinnen met kinderen. Op een familiecamping in Pag weet je dan ook zeker dat elk gezinslid het helemaal naar zijn zin zal hebben. Natuurlijk is ook het overgrote deel van de campings in ons aanbod voorzien van een zwembad.

Een bestemming voor lekkerbekken

Pag staat binnen en buiten de Kroatische landsgrenzen bekend als een plek waar je je smaakpapillen goed kan verwennen. Vooral de schapenkaas die je zo heerlijk op je tong kunt laten smelten is ongekend populair. Maar ook het lamsvlees geniet bekendheid. Door de plekken waar de dieren grazen is hun vlees een stuk zouter dan je gewend bent. Breng je je vakantie door op een van onze campings in Pag? Probeer de streekgerechten dan zeker uit, natuurlijk vergezeld door een wijntje.

Bekijk alle campings in Kroatie

Bezienswaardigheden in Pag

Vind je op Pag joúw camping? Dan kun je behalve zonnen en zwemmen nog veel meer doen. We zetten een aantal bezienswaardigheden kort op een rijtje: 

Het stadje Pag

Een hip en modern centrum, gesierd door historische overblijfselen. In deze stad begeef je je gelijktijdig in twee tijdperken. 

Caska

Ook dit stadje staat bol van de historische overblijfselen. 

Simuni Beach

Misschien wel het mooiste strand van het eiland. Geniet hier van een verfrissende duik in het helderblauwe water.

Bekijk alle campings aan zee in Kroatie

Boek nu je camping in Pag

Verblijf je in Pag in Kroatië op een camping? Dan ga je een afwisselende vakantie tegemoet op een eiland dat zich onderscheidt van zijn grotere soortgenoten. Een vakantie die iedereen eens zou moeten beleven!