LUXE KAMPEREN OP EEN GLAMPING IN KROATIË

Kroatië is een land dat flink aan de weg timmert om een belangrijke toeristische trekpleister te worden. Sinds de onafhankelijkheid richt het land zich ook nadrukkelijk op West-Europa om toeristen te trekken. Vooral de regio’s Istrië en Dalmatië zijn populair onder toeristen. De kust van Kroatië aan de Adriatische Zee is aantrekkelijk vanwege het aangename klimaat. Glamping in Kroatië is sterk in opkomst. Vooral rond de stad Porec vind je veel luxe campings waar je een heerlijke en onbezorgde vakantie kunt doorbrengen. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Kroatië Glamping & luxe campings

Glamping in Kroatië wordt snel populair

Veel mensen die eens wat anders willen dan de bekende vakantiebestemmingen kiezen voor luxe kamperen in Kroatië. Heb je de campings in Frankrijk wel gezien en wil je eens een ander land ontdekken dan is Kroatië zeker een aanrader. Bezoek mooie oude steden aan de kust en laat je verrassen door de vele oude gebouwen die hier nog in volle glorie te bezichtigen zijn. Kroatië heeft niet geleden onder een felle burgeroorlog en dus is veel van de oude cultuur behouden gebleven.

Bekijk alle campings in Kroatië

Een glamping in Kroatië is puur genieten

De regio rond de stad Porec is erg populair onder toeristen. Hier vind je dan ook veel luxe campings waar je terecht kunt voor een onbezorgde kampeervakantie. Kamperen is allang niet meer wat het in de jaren 70 van de vorige eeuw was. Je kunt op een glamping in Kroatië een ruime stacaravan of comfortabele bungalowtent reserveren. Deze staat ingericht en wel voor je klaar als je op de camping arriveert. Je hoeft alleen je koffer maar uit te pakken en de vakantie kan beginnen.

Bekijk alle campings in Istrië

Ruime faciliteiten op een luxe camping in Kroatië

Op een glamping in Kroatië vind je alle luxe die je maar wensen kunt. Je huurt er een accommodatie op een ruime plaats waar je ook plaats hebt voor een zitje om lekker buiten te kunnen zitten of te kunnen eten. Verder is er op de camping meestal een zwembad en een restaurant, of als de camping wat groter is zelfs meerdere eetgelegenheden. Ook vind je er veel sport- en spelmogelijkheden voor zowel volwassenen als kinderen. Een leuke speeltuin, een midgetgolfbaan of een fitnessruimte horen vaak tot de faciliteiten waarvan je als bezoeker gebruik kunt maken.

Bekijk ook alle 5 sterren campings in Kroatië

Boek een gezellige en luxe camping in gastvrij Kroatië

Wil je een vakantie waarbij je echt kunt genieten? Boek dan nu direct een luxe camping in Kroatië. Bij Campings.nl vind je een compleet overzicht van alle gezellige en kleinschalige campings in dit mooie land. Je kunt de camping van jouw voorkeur direct reserveren voor de komende vakantie. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het verblijf is want veel glampings in Kroatië hanteren vroegboekkorting waarvan je kunt profiteren. Anderzijds is het aan te raden om voor de populaire campings in de regio aan de kust op tijd te reserveren. Deze campings zijn, zeker in het hoogseizoen, soms al vroeg in het jaar volgeboekt. Op de meeste campings kun je het gehele seizoen terecht, ze openen in april en zijn vervolgens te boeken tot in oktober.