Genieten in Nederland op een gezellige 5 sterrencamping

GENIETEN IN NEDERLAND OP EEN GEZELLIGE 5 STERRENCAMPING

Nederland is het kampeerland bij uitstek. Wij claimen vaak dat we het hebben uitgevonden. En daarom zijn er in Nederland tientallen 5 sterrencampings te vinden. Een camping krijgt dit predicaat als wordt voldaan aan de voorwaarden die hieraan worden gesteld. Het gaat dan niet alleen om de ligging van de camping, de voorzieningen op de camping maar ook de service en dienstverlening van de beheerders van de camping. Op een luxe camping met 5 sterren heb je voor je tent of caravan ook een ruimere plaats beschikbaar zodat je meer privacy hebt. De voorzieningen op een 5 sterrencamping bestaan doorgaans uit 1 of meerdere restaurants, een zwembad of subtropisch zwemparadijs en in ieder geval een goed gesorteerde campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Soms is er op een 5 sterrencamping tijdens het hoogseizoen live muziek en worden er gezellige avonden georganiseerd. Lees meer 

De mooiste 5 sterrencampings van Nederland

De mooiste vijfsterren campings in Nederland vind je onder andere aan de kust. Veel mensen die gaan kamperen zijn dol op het strand. Daar wordt op in gespeeld door juist hier de mooiste campings te realiseren. Maar ook in de Achterhoek en op de Veluwe en in Zuid Limburg vind je comfortabele 5 sterrencampings. Veel daarvan zijn familiecampings met voorzieningen die de camping kindvriendelijk maken. Denk daarbij aan een speeltuin voor de kinderen en de aanwezigheid van een animatieteam tijdens de schoolvakanties. Zij gaan met de kinderen spelletjes doen of knutselen zodat de ouders een paar uurtjes voor zichzelf hebben.

Kies voor luxe en comfort op de 5 sterrencamping

Als je wel van kamperen houdt maar geen zin hebt in primitief doen, dan kun je een luxe accommodatie boeken. Veel 5 sterrencampings hebben stacaravans en ruime bungalowtenten te huur. Hier staan echte bedden in en je hebt vaak de beschikking over eigen sanitair. Ook kun je je eigen maaltijden klaarmaken op een kookplaat en zijn er keukenapparaten aanwezig. Dit geeft kamperen natuurlijk een heel andere dimensie. Steeds meer campings bieden deze mogelijkheid, omdat er veel vraag naar is. Maar de 5 sterrencampings zijn ermee begonnen en hebben vaak ook meer van dit soort mogelijkheden. Heeft een eenvoudige camping slechts 1 safaritent, dan heeft een luxe vijfsterrencamping er tien of nog meer beschikbaar. De kans dat je een plaats kunt reserveren is dan natuurlijk ook meteen een stuk groter.

Een fijne 5 sterrencamping in Nederland boek je nu bij Campings.nl

Wil je graag kamperen maar wel met de nodige luxe, dan kun je een plaats reserveren op een 5 sterrencamping. Deze campings zijn er speciaal op gericht om ervoor te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Van ontbijtservice tot driegangendiner, van schoonheidssalon tot fitnessruimte, alles is op deze campings aanwezig. Via Campings.nl kun je jouw favoriete 5 sterrencamping direct reserveren. Wil je zeker zijn van een plaats, zeker tijdens de bouwvakvakantie of de schoolvakanties, dan kun je het beste zo vroeg mogelijk reserveren. Dit geldt ook als je een accommodatie wilt huren zoals een safaritent.