Campings zoeken op Tenerife

CAMPINGS ZOEKEN OP TENERIFE

Eén van de populairste Canarische eilanden om te kiezen als vakantiebestemming is zonder twijfel Tenerife. Waarom dat is spreekt bijna voor zich. De temperatuur is er zeer aangenaam en er is van alles te doen voor alle leden van het gezin. Toch is er meer te weten over een vakantie op een camping op Tenerife dan je misschien denkt. Er is namelijk ontzettend veel te beleven op het eiland! Lees meer 

Familiecampings op Tenerife

Kies je voor een vakantie op Tenerife op de camping, dan is het slim om voor een echte familiecamping te kiezen. Vooral op het zuidelijke deel van Tenerife is een goed voorbeeld hiervan te vinden. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich kan vermaken en bovendien weet je zeker dat je hier goed verzorgd zal worden omdat de camping ingericht is op de wensen van de bezoekers die het jaarlijks over de vloer krijgt. Dit is natuurlijk ook heel veel waard.

Bekijk alle campings in Spanje

Andere soorten campings op Tenerife

Het is niet zo dat op het eiland alleen maar familiecampings te vinden zijn. Ook de strandcampings zijn zoals je zal begrijpen erg populair. Al overlappen deze twee soorten zo nu en dan natuurlijk. Daarnaast is de luxecamping, zoals de glamping steeds populairder aan het worden. Wanneer je het gevoel wilt hebben dat je in een hotelkamer zit, maar ook het plezier van een echte camping wilt ervaren, vaak midden in de natuur, dan is juist dit type camping op Lanzarote geschikt voor jou en jouw reisgenoten te noemen.

Interessante bezienswaardigheden op Tenerife

Omdat de temperatuur hoog en de zon fel is, wordt Tenerife vaak in de eerste plaats als een echte zonbestemming gezien. Daar is niets aan miszegd, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen. Waar moet je dan naartoe?

Volcan El Teide

Zonder twijfel de beroemdste bezienswaardigheid van Tenerife is Volcan El Teide. Ga je in de winter dan loop je flinke kans trainende profwielrenners tegen het lijf te lopen.

Cueva del Viento

Door de manier waarop de Canarische eilanden gevormd zijn, zijn er grotten ontstaan. Op Tenerife kan je de Cueva del Viento bezoeken.

Mercado Municipal Nuestra Senora de Africa

Leuke markten bezoeken zijn de manier om veel mee te krijgen van de plaatselijke cultuur. Dit kan je op Tenerife doen door de Mercado Municipal Nuestra Senora de Africa te bezoeken.

Boek een camping op Tenerife

Aan de hand van alles wat je nu weet is het niet vreemd wanneer je gelijk enthousiast bent geworden. Een vakantie op Tenerife op een camping is ook altijd aan te raden. Ongeacht je voorkeur voor een bepaald type vakantie of de samenstelling van je gezin. Bovendien hoef je niet persé te wachten tot de zomervakantie, maar kan juist de lente of de herfst zeer geschikt blijken.

Kamperen op Tenerife is bovendien een leuke belevenis die je kunt toevoegen aan je lijstje van dingen die je gedaan hebt in je leven. Wanneer je nu direct gaat zoeken, dan kom je ongetwijfeld de geschikte camping tegen. Boek die dan ook direct!