Campings zoeken op Mallorca

CAMPINGS ZOEKEN OP MALLORCA

Als er één bestemming in Spanje populair is onder toeristen, dan is het Mallorca wel. Ga maar na, in een gemiddeld jaar komen er meer dan 25 miljoen mensen voorbij op het vliegveld van het eiland. Dat zegt natuurlijk wel iets over wat het eiland in de Middellandse zee allemaal te bieden heeft! Een camping op Mallorca boeken is om die reden dus ook een zeer interessante optie voor je eerstvolgende vakantie. Hier kan je namelijk letterlijk alle kanten op. Van mooie natuur, tot leuke plaatsjes en alles wat daar tussenin zit. Je zal er je ogen uit kijken. Lees meer 

Bezienswaardigheden op Mallorca

Heb je plannen om op Mallorca een camping te boeken? Dan is het wel goed om te weten wat er allemaal zoal te doen is tijdens je vakantie. Voorbeelden zijn:

Stadscentrum van Alcudia

Oude stadscentra zijn altijd leuk, maar in die van Alcudia lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Vooral de markt, die twee keer per week staat, is bijzonder.

Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wanneer je hier rondwandelt waan je je in een sprookje.

Puerta de Cale Figuera

In dit oude haventje zie je bijzondere dingen en eet je lekkere gerechten.

Campings op Mallorca

Welk type campings mag je nu eigenlijk verwachten op een eiland dat zo graag bezocht wordt? In de eerste plaats zijn er veel gezinscampings met alles erop en eraan. Dit zijn vaak ook de campings op Mallorca waar je goedkoop een stacaravan huurt. Wil je iets luxer, dan kan je ook kijken naar leuke glampings met alles erop en eraan. Ook dit is erg populair wanneer een vakantie op dit eiland gevierd wordt.

Bekijk alle campings in de Balearen

Welk plaatsje kies je?

Wil je weten waar je op het eiland moet zijn? Dan is het in ieder geval goed om de volgende plaatsen te kennen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker!

Palma de Mallorca

De hoofdstad van dit eiland, maar ook van de vier Spaanse Eilanden in de Middellandse zee samen. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Boek net buiten de stad een mooie plek.

Alcudia

Ben je iemand die van cultuur en historie kan genieten, dan is het noodzakelijk om in de buurt van Alcudia te gaan zitten.

Soller

Vlakbij de zee en het strand vind je Sollér van de haven naar de binnenstad van het plaatsje is er van alles te doen. Je verplaatst je er met de klassieke tram. Campings liggen direct in de omgeving.

Boek direct een camping in Mallorca

Uiteindelijk is dit eiland misschien wel het meest geschikte eiland in de Middellandse zee om met het hele gezin vakantie op te vieren. Het is daarom verstandig om eens goed te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Bekijk alle campings in Spanje

Wil je zeker zijn van een leuke tijd op een leuke plek? Dan zit er natuurlijk nog maar één ding op en dat is kiezen voor een kampeervakantie op het eiland Mallorca. Om zeker te zijn dat je komende vakantieperiode een plek je hebt boek je daarom nu direct een camping op Mallorca!