Campings zoeken op Zuid-Beveland

CAMPINGS ZOEKEN OP ZUID-BEVELAND

Dit gebied ligt tussen de Ooster- en de Westerschelde en is een prachtig deel van Zeeland. Overal is hier water, wat natuurlijk veel mogelijkheden biedt voor recreatie op het water en voor wandel- en fietsroutes. Dat maakt een camping op Zuid-Beveland tot een zeer geliefde vakantiebestemming bij kampeerders. Er liggen mooie dorpen en steden in dit gebied, zoals Goes. Dit is een prachtige oude stad met veel mooie bezienswaardigheden. Het is ook een populaire winkelstad. Lees meer 

Kamperen op Zuid-Beveland

Voor weidse natuur, prachtige uitzichten, zee en strand is een camping op Zuid-Beveland de ideale plek. De omgeving is hier schitterend en inspirerend. Maak lange fietstochten of wandeltochten en eindig in één van de dorpjes op een terras om te genieten van typisch Zeeuwse gerechten als mosselen, oesters of garnalen. Vanwege het vele water is het ook mogelijk om te gaan duiken of om te gaan surfen of zeilen.

Soorten campings op Zuid-Beveland

Dit is bij uitstek de plek voor een mooie natuurcamping of een eenvoudige minicamping. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze prachtige en rustgevende omgeving. Natuurlijk wordt je vakantiegevoel nog eens extra versterkt door een camping aan het water. Er is zo veel water dat er ruim voldoende mogelijkheden zijn om te kamperen aan de Ooster- of Westerschelde of aan het Veerse meer. Neus eens lekker rond tussen ons aanbod en boek de camping die het beste bij jouw wensen past!

Bezienswaardigheden op Zuid-Beveland

We hebben vast wat leuke dingen opgezocht die je in deze omgeving kunt gaan doen tijdens je kampeervakantie:

Veerse Meer

Dit meer is ontstaan vanwege de Deltawerken. De verbinding van dit water met de Noordzee is daardoor verdwenen en nu is dit een prachtig meer. Vooral voor watersporters is dit een geweldig gebied. Je hier duiken, kanoën, surfen en zeilen. Tijdens een tochtje over het water is het ook leuk om één van de kleine eilandjes te bezoeken.

Goes

Dit is de grootste plaats van Zuid-Beveland. De stad heeft nog steeds het stervormige oude centrum van een vestingstad. Je kunt hier leuk winkelen en er zijn veel muurschilderingen te bewonderen door de hele stad heen.

Stoomtrein Goed-Borssele

Heb je altijd al eens mee willen rijden in een stoomtrein? Dit is je kans. De trein rijdt tussen Goes en Hoedekenskerke. Onderweg kun je genieten van het prachtige Zeeuwse landschap.

Berkenhof Tropical Zoo

In Kwadendam vind je deze mini-jungle met allerhande tropische dieren. Van wandelende takken, tot dwergkaaimannen tot leguanen. De dierenverzorgers geven uitleg en soms mag je zelfs een dier vasthouden. Er is ook een vlindertuin.

Verdronken land van Zuid-Beveland

Ten tijde van de watersnoodramp van 1530, zijn hier veel dorpen weggevaagd; vandaar de naam ‘Verdronken Land’. Tegenwoordig is het een mooi natuurgebied dat bestaat uit slikken en schorren. Het is een favoriete broedplek voor veel vogelsoorten. Je mag het natuurgebied niet zomaar in maar er zijn wel uitkijkpunten vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

Boek snel je vakantie in Zeeland!

Ben je al overtuigd van de schoonheid van Zuid-Beveland? Een camping in deze omgeving heeft zo veel te bieden dat elke kampeerder hier prima uit de voeten kan. Wacht dus niet langer en boek je kampeervakantie!