Campings zoeken op Walcheren

CAMPINGS ZOEKEN OP WALCHEREN

Walcheren is een prachtige vakantiebestemming. Dat heeft vooral te maken met de aantrekkingskracht dat het water op ons mensen heeft. Je bent hier namelijk omgeven door water. Je zit hier aan de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse Meer. Je hebt hier een prachtig duingebied en mooie stranden. Er zijn dus veel mooie locaties voor campings op Walcheren. De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, ligt ook in dit gebied. Dit is een mooie, oude en bruisende stad met een rijke geschiedenis en dit zie je dan ook duidelijk terug in de maar liefst 1100 monumenten. Lees meer 

Kamperen op Walcheren

Als je kiest voor een camping op Walcheren, heb je altijd wel wat leuks te doen. Zo kun je er een actieve vakantie van maken door te gaan zwemmen, duiken of surfen. Als je liever cultuur en geschiedenis hebt, kun je heerlijk rondstruinen door de oude dorpjes en stadjes en genieten van de mooie monumentale gebouwen. Breng ook gelijk een bezoek aan één van de musea. Verder kun je je hier natuurlijk verdiepen in de geschiedenis van de provincie en dan met name in de strijd tegen het water. Ook voor lange wandelingen en fietstochten zit je hier goed, want de natuur is prachtig. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan natuurgebied de Manteling.

Ons aanbod van campings op Walcheren

Aangezien Walcheren een populaire vakantiebestemming is, zitten er veel campings. Uiteraard kun je kamperen aan zee en veel campings daar hebben ook seizoensplaatsen. Er zijn ook campings met zwembad en als je met de camper komt ben je uiteraard welkom op één van de vele camperplaatsen. Als je echt wilt genieten van het leven op het platteland, dan is een boerderijcamping op Walcheren hartstikke leuk, want als je gaat kamperen bij de boer, zit je in een rustige omgeving en soms mag je ook nog helpen met het verzorgen van de dieren. Dat is dus ook voor kinderen erg leuk. Neem eens een kijkje bij de vele campings in ons aanbod en boek snel je kampeervakantie!

Leuke dingen om te doen als je op Walcheren op vakantie bent

Er is op Walcheren van alles te beleven voor jong en oud. Wij hebben een top vijf voor je gemaakt:

Zeeuws Museum

Dit museum staat in Middelburg en gaat over de geschiedenis van de provincie Zeeland. Er hangen Zeeuwse wandtapijten en je kunt hier ook hedendaagse kunst bekijken.

Deltapark Neeltje Jans

Dit park is onderdeel van de Oosterscheldekering, wat de grootste stormvloedkering ter wereld is. Hier krijg je informatie over hoe dit immense bouwwerk gemaakt is en je kunt het zelfs van dichtbij bekijken tijdens een rondvaart.

Vlissingen

Hier vind je de langste zeeboulevard van Nederland. Er zitten restaurants en met terrassen vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over de schepen die voorbijvaren. Je kunt ook een bezoek brengen aan het MuZEEum.

Mini Mundi

Dit is Walcheren, maar dan nagemaakt in het klein. Er is ook een pretpark met allerlei leuke attracties, zoals een achtbaan en de ballonnentoren. Voor de minder mooie dagen is er een indoor speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken.

Veerse Meer

Toen de Deltawerken werden aangelegd, is dit meer ontstaan. Dit is het walhalla voor de watersporters, want je kunt hier duiken, kanoën, surfen en nog veel meer.

Boek snel je kampeervakantie!

Zoals je hebt kunnen zien, is dit een ontzettend leuke vakantiebestemming. Wij hebben een groot aanbod van campings, dus of je nou een boerencamping op Walcheren zoekt, of een grote luxe camping, er zit altijd wat leuks voor je bij. Ga dus gauw een leuke camping uitzoeken en boek je vakantie!