Campings zoeken op het eiland Losinj

CAMPINGS ZOEKEN OP HET EILAND LOSINJ

Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Vooral veel West-Europeanen vertrekken voor hun vakantie naar een camping op Losinj, een eiland in de Kvarnergolf die deel uitmaakt van de Adriatische Zee. Vooral Italianen bezoeken het eiland omdat de reis voor hen vrij eenvoudig is te maken. Maar ook Nederlandse kampeerders weten de campings op Losinj inmiddels te vinden. Het eiland leeft dan ook vooral van het toerisme. Vakantiegangers bezoeken het eiland een groot deel van het jaar, omdat de zomer er vroeg begint en tot ver in oktober doorloopt. Wil je nog even lekker van de zon genieten terwijl het in Nederland al echt herfst is, of wil je alvast van de zon genieten terwijl in Nederland het voorjaar moeite doet om de winter te verdrijven? Dan is een bezoek aan een camping op Losinj zeker een aanrader. Lees meer 

Mooie campings in de buurt van Mali Losinj

Omdat Losinj vooral inkomsten genereert uit toerisme, wordt er veel aandacht besteed aan het opzetten van goede accommodaties voor de gasten uit het buitenland. Het gaat dan niet alleen om gewone campings, maar ook om zogenaamde luxe campings waar je kunt genieten van extra service en comfortabele accommodaties. Steeds meer campings combineren bijvoorbeeld het verhuren van vakantiewoningen met kamperen. Ook kun je op sommige campings in Losinj een luxe bungalowtent huren of een ruime stacaravan. Ideaal als je zelf geen caravan of camper hebt of als je liever met het vliegtuig naar Kroatië gaat in plaats van een toch wel lange autorit te maken. Ook rond de grootste plaats op het eiland Mali Losinj, vind je gezellige campings. De campings rond Mali Losinj zijn vooral in trek omdat je dicht bij de stad zit en dus gemakkelijk een uitstapje kunt maken om uit eten te gaan of om te gaan shoppen.

Eiland hoppen in Kroatië

Als je je vakantie doorbrengt op het eiland Losinj dan kun je eenvoudig de omgeving verkennen. Het eilandzelf wordt doorsneden door een kanaal en van daaruit vertrekken veerboten naar andere eilanden in de omgeving. Voor de kust van Kroatië vind je onder meer de vakantie eilanden Cres en Krka. Het eiland zelf heeft een prachtige, dichte vegetatie. Op het eiland vind je onder meer de Televrin berg van 588 meter hoog. Als je fanatiek genoeg bent voor een stevige bergwandeling kun je vanaf deze berg genieten van prachtige uitzichten over het eiland. Ook heeft Losinj mooie stranden waar je kunt genieten van de zon en het warme water van de Adriatische Zee.

Bekijk alle campings aan zee in Kroatië

Reserveer nu een gezellige camping op Losinj

Wil je het Kroatische eiland Losinj leren kennen? Boek dan nu een gezellige camping op dit zonnige eiland. Bij Campings.nl kun je een keuze maken uit meerdere accommodaties waar je een fijne vakantie in de zon kunt doorbrengen. Sommige campings zijn zogenaamde familiecampings, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt hier meestal ook een zwembad en andere handige voorzieningen. Houd er rekening mee dat het eiland populair is onder toeristen. Vooral tijdens de zomerperiode is het aan te raden om op tijd te reserveren.

Bekijk alle campings in Kroatië