Campings zoeken in Krka

CAMPINGS ZOEKEN IN KRKA

Kroatië heeft een aantal nationale parken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Nationaal Park Krka is zo’n park. Het is vooral populair vanwege de watervallen. In Krka vind je diverse campings waar je terecht kunt voor een mooie en gezellige vakantie. Een camping in Krka in de buurt van één van de vele watervallen geeft je het echte vakantiegevoel. Je valt in slaap en wordt wakker met het constante geruis van water in de buurt. Dit wordt door veel mensen als erg rustgevend ervaren. In Camp Krka kun je op verschillende campings terecht, zowel gezellige familiecampings als kleinschalige campings voor de echte natuurliefhebbers. Lees meer 

Genieten op een mooie camping in Krka National Park

De campings in de regio Krka zijn bekend om hun mooie ligging midden in de natuur. Ver weg van de drukke stad en vooral ver weg van je dagelijks leven kun je hier helemaal ontspannen en weer opladen voor een nieuwe periode van werk en school. Daarom is Kroatië ook erg populair onder toeristen, zowel uit Nederland als andere West Europese landen. Kroatië timmert dan ook hard aan de weg om aantrekkelijk te zijn voor kampeerders uit dit deel van Europa. De campings in Krka, die beschikken over uitstekende voorzieningen, zijn hier een heel goed voorbeeld van.

Geniet van comfortabel kamperen in Kroatië

Misschien is het al heel lang geleden dat je voor het laatst hebt gekampeerd. Als je je het kamperen alleen uit je jeugd herinnert dan krijg je wellicht een beeld van volle campings met kleine plaatsen voor je tent of caravan en druk pratende gasten. Van rust was geen sprake en van comfort al helemaal niet. Ga je naar Krka en bezoek je één van de mooie campings dan zal je zeker aangenaam verrast worden. De campings van nu lijken in niets meer op die uit de jaren 70 in vakantielanden zoals Frankrijk en Spanje. Een ruime plaats voor je caravan of camper en uitstekende voorzieningen is wat je er nu aantreft. Je kunt op veel campings ook een onderkomen huren. Een gezellige safaritent of een royale stacaravan met voldoende ruimte voor het hele gezin of de vriendengroep. Zo kun je voor een scherpe prijs een prima vakantie doorbrengen in een land met vrijwel altijd mooi weer tijdens de zomermaanden.

Bekijk alle kindercampings in Kroatië

Boek direct een mooie camping in Krka voor je volgende vakantie

Wil je genieten van de prachtige natuur, de fascinerende flora en fauna van Kroatië? Boek dan je vakantie in Krka op een mooie camping via Campings.nl. Je kunt je favoriete camping direct online selecteren via de website en meteen een reservering doen. Ga je met de kinderen op vakantie kies dan voor een kindvriendelijke familiecamping met zwembad. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken en blijft er voor de ouders genoeg tijd over om te ontspannen. Wil je een plaats op een familiecamping in de zomervakantie dan is het aan te raden om tijdig te boeken. Deze campings zijn soms al vroeg in het seizoen volgeboekt voor de populaire maanden juli en augustus.