EEN FIJNE VAKANTIE OP EEN KINDERCAMPING IN KROATIË

Wil je eens wat anders dan ieder jaar naar dezelfde camping? Ga dan met de kinderen naar een gezellige kindercamping in Kroatië. Dit land is sterk in opkomst als vakantiebestemming en dat is te merken. De belangstelling voor een vakantie op een kindvriendelijke camping in Kroatië neemt snel toe. Het land timmert dan ook flink aan de weg om aantrekkelijk te zijn voor toeristen, want dit is een belangrijke bron van inkomsten sinds de onafhankelijkheid van Joegoslavië in 1990. Wat Kroatië aantrekkelijk maakt is dat het een relatief goedkoop land is met vriendelijke mensen die hun gasten met alle egards behandelen. Kroatië is een verrassend veelzijdig land war het de hele zomer mooi weer is. Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Kroatië Kindercampings

De kinderen vermaken zich prima op de camping in Kroatië

Een kindercamping in Kroatië heeft als voordeel dat deze camping speciaal gericht is op gezinnen met kinderen. Er worden activiteiten georganiseerd door een animatieteam, en vaak is er een zwembad op de camping aanwezig. De kinderen hoeven zich dan ook geen moment te vervelen. Vooral jonge kinderen hebben vaak geen enkele moeite met de communicatie met kinderen die een andere taal spreken. Dit maakt het vriendjes maken nog een stukje makkelijker.

Volop activiteiten op een kindvriendelijke camping in Kroatië

Een kindvriendelijke camping in Kroatië krijgt niet alleen dit predicaat als er een speeltuintje is. Daar is wel meer voor nodig. Zo moet er ook aan de veiligheid zijn gedacht. Als er een zwembad is dan is dit op een kindercamping goed afgeschermd voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen, zodat zij niet in een onbewaakt moment het diepe bad in kunnen lopen. Natuurlijk moet u als ouders wel toezicht houden, maar er is veel gedaan om ongelukken te voorkomen. Dit geldt ook voor de speeltuin, de speeltoestellen moeten aan veiligheidseisen voldoen om ze geschikt te laten zijn voor jonge kinderen.

Bekijk alle campings met zwembad in Kroatië

Alle tijd voor elkaar op de kindercamping

Tijdens je vakantie in Kroatië op een kleine kindvriendelijke camping kun je alle aandacht aan de kinderen geven. Zeker voor werkende ouders schiet dat er soms een beetje bij in. Tijdens de vakantie kan papa weer eens voetballen met zijn zoon en gaat mama misschien wel een middagje shoppen met haar dochter. En willen de ouders ook een middag rust, dan is er altijd nog het animatieteam dat ervoor zorgt dat de kinderen zich ook zonder hun ouders prima vermaken met spelletjes, knutselen of sport.

Bekijk campings in en nabij Zagreb

Boek een leuke kindercamping in Kroatië via Campings.nl

Wil je genieten van een gastvrij vakantieland waar het vrijwel altijd mooi weer is? Boek dan de beste kindercamping in Kroatië via Campings.nl. We hebben meerdere leuke kindvriendelijke campings uitgezocht waar je met je gezin een prima vakantie kunt doorbrengen. Deze campings zijn ook prima geschikt voor eenoudergezinnen. Je kunt je favoriete camping direct online reserveren. Sommige campings zijn erg populair, het is dan ook aan te raden om tijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen, zeker tijdens de schoolvakanties zijn deze soms snel volgeboekt, zeker de kleine campings die maar enkele tientallen plaatsen beschikbaar hebben.