MET DE KINDEREN NAAR EEN CAMPING MET ZWEMBAD IN KROATIË

Kroatië is een land in ontwikkeling als het gaat om toerisme. De afgelopen decennia is er hard gewerkt om Kroatië aantrekkelijk te maken voor toeristen uit vooral West Europa. Je kunt er met de euro betalen en je kunt je vakantie doorbrengen op mooie campings met zwembad, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Er zijn campings met een luxe zwemparadijs waar vooral de kinderen kunnen genieten van waterpret met meerdere zwembaden en grote glijbanen. De campings in Kroatië met zwembad liggen vaak aan de kust, het meest populaire en toeristische deel van het land waar gedurende het vakantieseizoen de meeste vakantiegangers neerstrijken. Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Kroatië Campings met zwemparadijs

Mooie campings met zwembad in Kroatië met goede voorzieningen

Kroatië groeit nog steeds als het gaat om het aantal toeristen dat het land jaarlijks bezoekt. Als je van kamperen houdt en je bent nog niet in Kroatië geweest dan is dit land echt een aanrader om eens te bezoeken. Je kunt ook terecht op een kleine camping in Kroatië met zwembad als je niet van de massale drukte houdt tijdens het vakantieseizoen. Op een kleine camping staan doorgaans hooguit enkele tientallen gasten tegelijk en kun je dus heerlijk van je rust genieten. Veel van deze kleine campings zijn gelegen op mooie locaties midden in de natuur. Vooral liefhebbers van natuurcampings komen hier dus aan hun trekken. Ver weg van de drukke stad kun je helemaal relaxt van je vakantie genieten. Op deze campings is het ook vaak mogelijk om een accommodatie te huren zoals een stacaravan of een ruime bungalowtent. Ideaal als je geen eigen vervoer, caravan of tent hebt.

Het hele seizoen genieten op de camping in Kroatië

Het klimaat in Kroatië is Mediterraan, wat wil zeggen dat de zomers over het algemeen warm en zonnig zijn en dat er weinig regen valt. Aan de kust van de Adriatische Zee is het in de zomer heel aangenaam omdat het hier meestal wat minder warm is dan in het binnenland. De meeste toeristen brengen hun vakantie daarom door op een camping met zwembad in Kroatië aan zee. Zo kun je je verblijf op de camping afwisselen met een dagje aan het strand. Als je het strand te druk vindt kun je daarentegen op de camping blijven en gebruik maken van he zwembad. Sommige campings hebben een heus waterpark met meerdere zwembaden, waaronder meestal ook een peuterbadje waar je kindje veilig van het water kan genieten. Houd wel altijd toezicht op kinderen die nog niet kunnen zwemmen ook als ze spelen in water waar ze in principe kunnen staan.

Bekijk ook alle Glampings in Kroatië

Reserveer direct een camping me zwembad in Kroatië bij Campings.nl

Wil je zeker zijn dat je je volgende vakantie gaat doorbrengen op een camping met zwembad in Kroatië? Reserveer dan nu via Campings.nl. Maak je keuze uit ons ruime aanbod van mooie campings met prima voorzieningen en boek meteen voor de komende vakantie. Vooral kleine campings zijn soms snel volgeboekt en kun je dus het beste tijdig reserveren.