Campings zoeken in Funen

CAMPINGS ZOEKEN IN FUNEN

Kamperen op het op een na grootste eiland van Denemarken, Funen, oftewel Fyn. Het eiland Fyn is met bruggen en tunnels verbonden met Jutland en Seeland, dus de reis ernaartoe is al een avontuur! Lees meer 

Thema's

Populaire thema's in Funen

De provincie Funen bestaat uit verschillende kleine eilandjes en slechts 24 hiervan zijn bewoond. Zo kunt u bijvoorbeeld een camping zoeken op het eiland Fyn, maar ook een camping op het eiland Langeland of een camping op Aro. Ook een camping op Täsinge is een optie.

Bekijk alle campings aan zee in Denemarken

U kunt vanaf uw camping in Funen de vele kleine dorpjes bezoeken of een van de vele kastelen. Ook kunt u langs de grote buitenhuizen lopen of fietsen en uw gedachten de vrije loop laten. Het eiland Fyn kent ook vele hunebedden en koningsgraven. Een bezoek aan deze historische plekken maken een meer dan interessante dagtrip.

Als u een camping heeft gevonden aan de kust van Funen, dan zult u genieten van een zorgeloze strandvakantie. Deze plek is ook zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De kustlijn van Funen bestaat uit verschillende grote en kleine strandjes, dus u kunt zelf kiezen waar u die dag van de zee wilt genieten. Ook kunt u vanaf uw camping de overige eilanden als Aro of Langeland bezoeken.

Welkom in Denemarken. Welkom op Funen!