Campings in Noord-Jutland zoeken

CAMPINGS IN NOORD-JUTLAND ZOEKEN

Wie van rust en ruimte houdt in de vakantie doet er goed aan een camping te zoeken in Noord Jutland, oftewel Nordjylland. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Noord-Jutland

Kamperen in Nordjylland

Wilt u graag kamperen in het grootste fjordengebied van Denemarken, dan moet u een camping zoeken bij de Limfjord. De eilandjes in dit gebied worden met elkaar verbonden middels heel veel bruggen, maar u kunt ook een van de vele veerbootjes nemen om van eiland naar eiland te gaan. U kunt bij de Limfjord kiezen uit een camping aan de lieflijke Oostzee kust met brede zandstranden, of een camping aan de ruige Noordzee kust. Het spreekt voor zich dat de Limfjord ideaal is voor liefhebbers van watersport.

Vanaf uw camping bij Alborg, de hoofdstad van Nordjylland, maakt u de mooiste stedentrips. Hierbij moet u echt de tijd nemen om de stad die is gebouwd door de Vikingen goed te bekijken.

Houdt u meer van een actieve kampeer vakantie, dan is een camping bij Silkeborg aan te raden. U kunt uw stedentrips prima afwisselen met uitstapjes naar het meren- en bosgebied rond de stad. Hier maakt u mooie kanotochten of beklimt u misschien wel het hoogste punt van Denemarken.

 Bekijk hier alle campings in Denemarken