Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste campings in Zuid-Holland

De leukste campings in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar de leukste campings in Zuid-Holland? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben de leukste campings op een rijtje gezet, zodat je niet verder hoeft te zoeken. De provincie biedt prachtige natuurgebieden en historische steden en zal je zeker een onvergetelijke vakantie bezorgen. We hopen je met deze blog te helpen de ideale accommodatie ervoor te vinden!

Natuurliefhebbers, kampeerfanaten en avonturiers, opgelet! Zuid-Holland mag dan wel de dichtstbevolkte provincie van Nederland zijn, maar dat betekent niet dat je hier niet van de natuur kunt genieten. Sterker nog, deze provincie heeft enkele van de leukste campings van het land te bieden. Of je nu op zoek bent naar rust op een natuurcamping of campings dichtbij bruisende steden wilt, Zuid-Holland heeft voor iedereen keuze genoeg. In deze blog nemen we je mee naar de leukste campings in Zuid-Holland.

De leukste campings in Zuid-Holland zijn:

·         Camping Vakantie- en attractiepark Duinrell

·         Roompot Vakantiepark Kijkduin

·         Camping Strandpark Vlugtenburg

·         Vakantiepark Koningshof

Camping Vakantie- en attractiepark Duinrell - ★ ★ ★ ★ ☆

Voor een onvergetelijke campingvakantie moet je bij Camping Vakantie- en Attractiepark Duinrell zijn. Op deze camping kun je je niet vervelen, want er is namelijk zoveel te doen. Een zwemparadijs binnen en buiten zorgt voor oneindig veel zwemplezier voor iedereen. Het zwembad is ook geopend voor mensen die een dagje willen gaan; het kan dus op bepaalde dagen druk zijn. We raden aan om hier rekening mee te houden. De camping beschikt over meer dan 40 attracties voor jong en oud, denk aan achtbanen, carrousels, splashglijbanen en een sprookjeswonderland.

Dit is nog lang niet alles, want in het Tikibad vind je meer dan 21 waterglijbanen en tropische zwembaden. Aan de kleine vakantiegangers is er natuurlijk ook gedacht; je hebt in het Tikibad ook genoeg waterspeeltuinen met een ondiep bad. Van al dat plezier de hele dag krijg je natuurlijk ook honger, en dan kun je op de camping ook zeker terecht. Er zijn meerdere restaurants en pizzeria’s te vinden. De snackbar, pannenkoekenhuis en de ijskraam maken de hele dag lekkernijen voor je klaar. Je kunt ook zelf een maaltijd afhalen of boodschappen halen in een van de winkels om thuis een maaltijd klaar te maken.

Heb je zin in een dagje uit? Nog geen 50 km rijden en je bent al in Amsterdam, ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. In Amsterdam kun je genieten van de grachten en prachtige straatjes. Wij raden ook het Rijksmuseum aan, hier kun je prachtige kunstwerken van jaren geleden bewonderen.

Geniet van oneindig zwemplezier in Duinrell

Roompot Vakantiepark Kijkduin - ★ ★ ★ ★ ☆

Een prachtige camping aan zee, en dat ook nog eens in Zuid-Holland? Je hoort het goed, op Camping Roompot Vakantiepark Kijkduin kun je hiervoor terecht. Deze camping biedt ontspanning en rust, maar ook plezier en de mogelijkheid om herinneringen te maken die je nooit zult vergeten. De familiecamping voorziet in genoeg faciliteiten, zodat niemand zich hoeft te vervelen. De hele dag het geruis van de zee in je oren horen, zand tussen je tenen en de kinderen die urenlang speelplezier beleven in en uit de zee, dat wil je toch?

Roompot heeft de accommodatie die hierbij past, zodat je helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige natuur die Zuid-Holland biedt. Op de camping zelf is er ook genoeg te doen: er zijn meerdere speeltuinen, trampolines, sportvelden en zelfs een minigolfbaan. Het animatieteam staat ook voor je klaar met leuke activiteiten en shows, en Koos Konijn helpt hier ook bij. Van al dat vakantieplezier krijg je natuurlijk ook honger, en op deze camping kom je niets tekort.

 Een brasserie, restaurant en pizzeria zijn allemaal in het hoofdgebouw te vinden. In alle restaurants vind je ook een indoor speeltuin waar de kinderen kunnen spelen terwijl ze wachten op het eten.

prachtige avonden op Camping Roompot Kijkduin

Camping Strandpark Vlugtenburg - ★ ★ ★ ★ ☆

Een camping op het strand, dat klinkt toch geweldig? Op Camping Strandpark Vlugtenburg is er altijd wel strand in de buurt. Deze camping ligt direct aan zee en zorgt voor onvergetelijke stranddagen in de zomer, maar in de winter blijft het een prachtige plek voor strandwandelingen. Op de camping zelf is er ook van alles te doen. Je kunt genieten van de Hollandse cultuur in een van de heerlijke restaurants. In de avond worden er ook shows georganiseerd voor jong en oud, deze zijn bedacht en in elkaar gezet door het animatieteam.

Voor de jonge kampeerders onder ons is er ook aan gedacht; er zijn talloze speeltuinen en sportvelden te vinden op de camping, evenals een speelcafé waar je al je creativiteit kunt uiten, bijvoorbeeld tijdens het knutselen. Ook is er gedacht aan de wat minder zonnige dagen, er is een indoor speelruimte voor kinderen waar je kunt genieten van de leeshoek of je juist op reis kunt gaan in de speelboot. Heb je na al die pret honger gekregen, dan kun je in de pizzeria genieten van een avondmaal. Wil je deze liever zelf bakken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding leren ze jou hoe het moet en mag je hem zelf beleggen en bakken.

Er zijn ook allerlei activiteiten te doen op het strand en rondom de camping. Je zult je nooit vervelen en kunt genieten van de prachtige omgeving die Zuid-Holland te bieden heeft.

De mooiste uitzichten vind je op Camping Strandpark Vlugtenburg

Vakantiepark Koningshof - ★ ★ ★ ★ ☆

Op Vakantiepark Koningshof hoef je je geen enkel moment te vervelen, deze camping voorziet in zoveel faciliteiten. Oneindig zwemplezier in het binnen- of buitenzwembad, jij mag kiezen. Het buitenzwembad is geopend van mei tot september, en het binnenzwembad is het hele jaar door elke dag toegankelijk. Ga je liever naar het strand, dan is dat geen enkel probleem. Er zijn drie prachtige stranden in de buurt van deze camping.

Nog geen 10 minuten rijden en je bent al op het schitterende Katwijkse strand, waar je een prachtige boulevard met heerlijke strandtentjes vindt. Op de camping zelf kun je ook genieten van een heerlijk restaurant, namelijk in het Polderhuis. Een speciale kaart voor de kinderen zorgt voor een heerlijke avond met het gezin. Kunnen de kinderen niet zo goed tegen wachten? Dan kunnen ze terecht in de indoor speeltuin naast het restaurant. Heb je meer zin in een snelle hap, dan kun je ook altijd langs de snackbar.

Vind je het leuk om er een dagje op uit te gaan, dan kan dat ook. De steden Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Den Haag liggen dicht in de buurt van deze camping. Hier kun je heerlijk winkelen of neerploffen in een van de restaurants met uitzicht op de grachtjes.

Op Vakantiepark Koningshof kun je genieten van de beste faciliteiten

Ongeacht welke camping je kiest in Zuid-Holland, zul je overal een geweldige tijd hebben. Deze provincie heeft prachtige natuurgebieden, activiteiten en steden te bieden; je zult je geen enkel moment hoeven te vervelen tijdens je kampeervakantie. Wandelen in de duinen of historische steden bezoeken, de keuze is aan jou.

Op Campings.nl vind je de beste accommodaties voor een vakantie in Zuid-Holland. Bovenstaande campings zijn ook te vinden op Campings.nl , pak snel je spullen in en ga op avontuur in de prachtige provincie!



Auteur: Dani