Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De 6 leukste campings met waterglijbanen

De 6 leukste campings met waterglijbanen

Zeker met kinderen in het reisgezelschap is het belangrijk als een camping ook waterpret biedt. De vakantie is dan meteen een groot succes. Om het nog spannender te maken is een spectaculaire waterglijbaan een mooie optie. Hieronder een lijstje met campings die je dan niet mag overslaan.

1. Camping Le Pommier - ★★★★☆

Niet ver van Villeneuve-de-Berg in de Ardèche vind je deze bijzondere camping. Er zijn drie verschillende zwembaden met een aantal spectaculaire waterglijbanen. Misschien kunnen ze bijna achtbanen worden genoemd. Namen als anaconda, viper en superanaconda geven een idee wat je te wachten staat. Hier valt voor alle leeftijden iedere dag wat te genieten.

2. Spiaggia e Mare - ★★★★☆

Aan de Adriatische kust heeft deze kindvriendelijke camping diverse waterglijbanen en speelattributen. Jong en oud zullen zich hier tijdens de vakantie geen minuut hoeven te vervelen. Alles ligt hier centraal in de camping zodat de ouders ook een oogje op de kinderen kunnen houden als ze een hapje of drankje nemen. Een ander voordeel van deze camping is dat er een privé-strand is dat heel langzaam in zee afloopt. Leuk voor de kinderen.

Bekijk ook: De 10 leukste kindercampings van Nederland op een rijtje!

3.Les Mouettes -  ★★★★☆

Een mooie camping in een deel van Frankrijk dat onterecht nog onbekend is bij Nederlanders: Bretagne. Les Mouettes ligt vlak bij Carantec en op 50 kilometer van Brest. Hier beleef je als waterliefhebber echte avonturen op ultieme waterglijbanen. Maar ook voor de kleintjes zijn er glijbanen waar ze echt van zullen genieten. Ben je even toe aan wat rust dan is er de lazy river met verwarmd water of een strand met palmbomen en lekkere drankjes voor iedereen.

4. Playa Montroig - ★★★★☆

Is Spanje je favoriete vakantieland? Deze camping ligt aan de Costa Dorada en biedt alles voor een ultieme familievakantie. Er zijn 5 verschillende zwembaden waarvan er één is uitgerust met maar liefst zes waterglijbanen. Dat betekent geen lange wachtrij voor een verfrissende duik. Het kinderbad met een waterkasteel zal de kleintjes de hele dag bezighouden. Voor de ouders zijn er tennis- en minigolfbanen. Stranden zijn er in overvloed, voorzien van goudgeel zand.

5. La Sirene Languedoc - ★★★★☆

De Languedoc is een van de favoriete gebieden in Frankrijk voor Nederlandse toeristen. Dat is logisch vanwege de mooie omgeving en het prachtige zomerweer. La Sirene ligt op 4 kilometer van Angeles-sur-Mer. Er gaat in het hoogseizoen regelmatig een treintje naar het strand op 2 kilometer afstand. Maar op de camping is er ook meer dan genoeg waterpret. Er zijn meerdere zwembaden waarvan er enkele zijn overdekt. De camping heeft 3 reuze waterglijbanen en een groot aantal kleinere zodat iedereen zich hier vele uurtjes kan vermaken.

6. Bosbad Hoeven - ★★★★☆

Het waterspeelpark Splesj is gratis toegankelijk voor de gasten op de camping. Hier vind je het grootste spray-park in Europa en hoge waterglijbanen. Het aanbod is hier zo gevarieerd dat je het een ideale bestemming mag noemen voor gezinnen. Een groot voordeel is uiteraard dat de afstand tot de camping niet groot is. Beslist een goed alternatief voor een geslaagde zomervakantie.