Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings in Zeeland met zwembad

Op zoek naar een verfrissende kampeervakantie in Zeeland met een extraatje? Kies dan voor een camping met zwembad in Zeeland. Geniet van de kust van Nederland met de zilte zeelucht, maar duik net zo makkelijk in een frisse zwembad op de camping. Voor zowel jong als oud zijn campings met zwembaden een ideale kampeerbestemming. Wij hebben een selectie gemaakt van enkele campings in Zeeland die absoluut een bezoek waard zijn. Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie vol waterpret en ontspanning!

Campings in Zeeland met zwembad

Campings met binnen- of buitenzwembad

Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor een camping met binnen- of buitenzwembad. De campings in Zeeland hebben ze beiden namelijk! Ga je voor een binnenzwembad dan kan je een groot deel van het jaar gebruik maken van het zwembad. Deze zijn vaak overdekt, waardoor je geen last hebt van het buitenweer. Een buitenzwembad is perfect voor wanneer het al wat warmer begint te worden en je in de zon wil zwemmen. Misschien wil je wel lekker buiten zitten na een verfrissende duik.

Campings met een binnenzwembad

Kies je voor een heerlijk binnenzwembad op de camping? Dan kan je kiezen uit een van deze mooie campings in Zeeland.

1.      Camping Roompot Hof Domburg - ★★★★☆

Zoek de Zeeuwse kust op met camping Roompot Hof Domburg. Vanaf hier ben je ook zo bij de badplaats Domburg. Geniet van brede zandstranden, duinen, en gezellige terrasjes. Zwembad De Parel biedt binnen- en buitenbaden, een peuterbad, superglijbaan, rivier en saunalandschap.

Een bovenaanzicht van vakantiehuisjes op camping Hof Domburg

1.      Roompot Beach Resort - ★★★★☆

Je waant je bijna in het buitenland bij camping Roompot Beach Resort. Een vakantiepark met eigen strand en subtropisch zwemparadijs. Kinderen spetteren in het waterspeeltuin of roetsjen van de lange waterglijbaan. Voor tieners is er de Chillzone. Eet bij het restaurant, de snackbar, strandtent of de supermarkt.

Boten aan het water bij luxe camping Beach Resort

2.      Ardoer Camping Westhove - ★★★★☆

De camping Ardoer Camping Westhove ligt vlakbij Domburg en het strand. Kinderen kunnen zich vermaken in de Indoor Speeltuin Zwierelantijn of het overdekte zwembad. Het animatieteam organiseert daarnaast leuke activiteiten voor ze. Er is ook een sauna in het Badhuis Zwibadius als je even wil relaxen.

Campings met een buitenzwembad

Als het lekker weer is kan je ervoor kiezen om een camping met buitenzwembad op te zoeken. Bij een van deze campings zit je dan gegarandeerd goed!

1.      RCN Vakantiepark De Schotsman - ★★★★☆

Met een beoordeling van 7.9 weet je zeker dat je een goede keuze maakt met camping RCN Vakantiepark De Schotsman. Naast een binnenzwembad kan je genieten van de zon in het buitenzwembad van de camping. Wil je lekker naar de zee voor een dagje? Dan ligt de camping op steenworp afstand van het strand. Huur bijvoorbeeld een waterfiets en ga er op uit met het gezin.

gezin dat kampeert in het bos naast een houten hut op camping de Schotsman

2.      Camping de Brem - ★★★★☆

Met vaste en toeristische staanplaatsen is er voor ieder wat te kiezen op camping de Brem. Ga je met de jonge kinderen op vakantie, dan kan je zorgeloos zwemmen in het peuterbad. Voor de ervaren zwemmer is ook genoeg te kiezen, met een wat diepere zwembad of de zee dichtbij. Je kan op de camping ook een heerlijk hapje eten op het restaurant terwijl de kinderen op het nabijgelegen speeltuin of springkussen kunnen spelen.

3.      Ardoer Vakantiepark de Paardekreek - ★★★★☆

Wil je een actieve vakantie, kies dan voor camping Ardoer Vakantiepark de Paardekreeg. Met in de nabije omgeving bijvoorbeeld een golfbaan of attractiepark is het de ideale uitvalbasis voor dagelijkse trips. Naast een moderne buitenzwembad waar kinderen ook kunnen zwemmen is er een zwemvijver met strand. Zo kan je aan het water liggen zonder naar de zee te hoeven gaan. Je vind alle faciliteiten op deze camping met 123 accommodaties, zoals een supermarkt, restaurant maar zelfs een bubbelbad om in te ontspannen.

vakantiehuis aan het water op camping De Paardekreek

Je hoeft helemaal niet naar het buitenland, ook in Nederland vind je prachtige campings om naar toe te gaan. Dus kijk voor je volgende kampeervakantie eens naar de mogelijkheden binnen Nederland en laat je verrassen door het mooie in onder andere Zeeland!



Auteur: Admin