Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Agriturismo in de mooie Noord Italiaanse regio Veneto

De regio Veneto is vooral bekend vanwege de bekendste plaats en tevens hoofdstad van deze provincie: Venetië. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden toeristen deze bijzondere plaats met zijn vele grachten. Venetië is gebouwd op een groep eilanden in één van de lagunes van de rivier de Po. Ook agriturismo is in deze regio zeer populair. Er zijn veel wijnboerderijen in Veneto waar jaarlijks de druiven worden geoogst voor het maken van heerlijke Italiaanse wijn. Op een aantal van deze boerenbedrijven is ook een camping gevestigd waar toeristen een paar heerlijke weken vakantie kunnen doorbrengen.
Agriturismo in de mooie Noord Italiaanse regio Veneto
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Genieten in de prachtige regio Veneto

Je vakantie doorbrengen op een agriturismo camping in de provincie Veneto betekent genieten in meerdere opzichten. In de Alpen kun je prachtige bergwandelingen maken. Op verschillende hoogtes geniet je van adembenemende vergezichten. In de kleine dorpjes in de bergen word je gastvrij ontvangen voor een drankje op het terras of een maaltijd in een knus restaurant. Ook de bekende Italiaanse stad Verona ligt in deze regio. Een prima stad voor een dagje winkelen tijdens je vakantie op de agriturismo camping in Veneto. Je kunt ook diverse leuke uitstapjes maken. Ter plaatse kan de toeristeninformatie je hierover informeren, of vraag het aan de beheerder van de camping waar je verblijft. Zij kunnen je vaak de beste adressen geven voor goede restaurants en leuke dagtrips in de omgeving.

Bekijk alle Agriturismo campings in Italië

Varen in Venetië

Hoewel Venetië natuurlijk erg toeristisch is, mag een bezoek aan deze bijzondere stad eigenlijk niet ontbreken als je op een agriturismo camping in Veneto je vakantie doorbrengt. Je bereikt de stad met de auto of per trein. In Venetië kun je een rondvaart maken door de grachten. Maar niet alleen de grachten zijn bijzonder. Ook de San Marco Basiliek is bekend op het beroemde San Marcoplein. Deze kerk stamt van oorsprong uit het jaar 1060 maar is in de loop der eeuwen uiteraard meerdere keren verbouwd en gerestaureerd. Naast veel mooie RK kerken vind je in Venetië ook meerdere synagogen in de Joodse wijk, de oudste stamt uit het begin van de 16e eeuw. Venetië is een prima idee voor een dagtrip als je in de provincie Veneto verblijft op een agriturismo camping.

Bekijk alle campings in Venetië

Luxe kamperen in de regio Veneto

Je kunt in de provincie Veneto ook genieten van luxe. Sommige agriturismo campings in Veneto hebben een zwembad of een speeltuin voor de kinderen. Ideaal voor een gezinsvakantie in Noord Italië. Veneto heeft ook een korte kustlijn aan de Adriatische Zee met mooie stranden. Hier kun je het hele seizoen genieten van het mooie weer dat vrijwel altijd overheerst in de bergen. Een gezellige agriturismo camping in Veneto reserveer je direct via Campings.nl. Als je je verblijf op tijd boekt weet je zeker dat je terecht kunt op de camping van je keuze. Agriturismo campings zijn vaak kleinschalig dus als je zeker wilt zijn van een plaats is tijdig reserveren aan te bevelen als een camping sterk je voorkeur heeft. Kamperen in Italië kan al vanaf april. Tot ver in oktober blijft het weer goed genoeg voor een kampeervakantie, als het in Nederland daar eigenlijk al te koud voor is.