Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Zwitserland Minicampings

Zwitserland Minicampings
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Niet iedereen houdt van drukte. Sterker nog, de meeste mensen zien de vakantie liever als een periode van rust. Kleine campings in Zwitserland zijn hiervoor dan ook uitermate geschikt. Het is er immers niet druk en Zwitserland is van nature ook nog eens rustgevend.

Vakantie vieren in Zwitserland kan je bovendien ook nog eens op heel veel manieren doen. Je kunt immers zowel van allerlei soorten natuur als van een aantal favorieten in de categorie stedentrips genieten. Het ligt er dus maar net aan wat je wensen zijn. Eén ding weet je echter altijd zeker en dat is dat je altijd weer kunt terugkeren naar jouw kleine camping in Zwitserland!

Steden in Zwitserland

Kies je een kleine camping in Zwitserland, maar wil je ook nog wel wat beleven tijdens je verblijf? Dan kan je naar één van de steden. Leuke opties zijn:

Bern

Een leuk middeleeuws centrum en lekker druk door de omvang, hier moet je zijn!

Bekijk alle campings in en rond Bern

Geneve

Vlakbij het meer, niet al te groot, maar wel een echte wereldstad. Geneve biedt voor elk wat wils!

Bekijk alle campings rondom het meer van Geneve

Basel

De stad die al vele jaren populair is bij velen. Gemakkelijk te bereiken en prima om je te vermaken!

Bekijk alle campings in Basel

Campings met een Nederlandse eigenaar

Zwitserland is een land waar vele talen en culturen samenkomen. Zo wordt er bijvoorbeeld Duits, Frans en Italiaans gesproken. Alleen worden al deze talen wel op zijn Zwitsers gebruikt, vaak ook nog eens in dialect. Het is dan dus veel makkelijker om op een kleine camping in Zwitserland met een Nederlandse eigenaar te zitten. Je kunt dan veel gemakkelijker zorgen dat je al jouw vakantiewensen kan laten uitkomen!

Bergen en steden

Ga je naar Zwitserland om er een vakantie door te brengen op een kleine camping, dan doe je dat meestal om één van twee redenen. Zoals eerder omschreven zijn de steden zeer de moeite waard. Een andere goede reden kan het bezoeken van de bergen zijn. De Alpenreuzen en de toppen van de Jura zijn de moeite van het bedwingen met de fiets of te voet meer dan waard!

Alle soorten campings

Kiezen voor een kleine camping in Zwitserland betekent niet dat je altijd ook voor hetzelfde soort camping moet gaan. In Zwitserland vind je bijvoorbeeld veel:

Natuurcampings

Met zijn vele meren en rivieren, bosrijke gebieden en natuurlijk de Alpen is het niet vreemd dat veel kleine campings in het land natuurcampings zijn. Meer heb je immers ook niet nodig.

Gezinscampings

Is Zwitserland de bestemming van jullie zomervakantie? Dan wil je natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Internationale campings

De kleine campings met Nederlandse eigenaar zijn natuurlijk slechts een voorbeeld. Ook Engelstalige campings zijn er veel te vinden. Wanneer je dus het Duits of Frans niet machtig bent kan je toch gewoon gerust boeken!

Boek direct een kleine camping

Eigenlijk is het simpel. Een kleine camping heeft alles te bieden wat een vakantie mooi kan maken. Rust en natuur, maar ook plezier en herkenbaarheid. Er staat je dus eigenlijk nog maar één ding te doen. Boek direct een kleine camping in Zwitserland!