Campings in Bern zoeken

CAMPINGS IN BERN ZOEKEN

De belangrijkste stad van Zwitserland is ongetwijfeld Bern. Hoewel het land eigenlijk geen hoofdstad heeft, wordt Bern internationaal wel zo gezien. Daaruit kan je dus afleiden dat er ook van alles te doen is. Een camping in Bern is dus bijna met zekerheid een goede keuze. Omdat Bern al in de twaalfde eeuw werd gesticht en de grote oorlogen grotendeels aan het land voorbijgingen, kan je in Bern letterlijk door de geschiedenis wandelen. Over wandelen gesproken, de Bernese Alpen zijn ook vlakbij. Zowel in als om de stad is het goed toeven, reden genoeg om een camping in Bern te boeken! Lees meer 

Populaire bestemmingen in Bern

Bezienswaardigheden in Bern

Ben je van plan om op een camping in Berner Oberland vakantie te vieren? Dan zal je nauwelijks moete hebben om de dagen te vullen. Je kunt bijvoorbeeld:

Stadscentrum

Het middeleeuwse stadscentrum van Bern is goed bewaard gebleven en staat op de werelderfgoed lijst.

Einsteinhaus

Albert Einstein woonde hier ten tijde van het publiceren van zijn belangrijkste werk.

Rosengarten

De rozentuin die in 1913 werd gevormd geeft bovendien een mooi panorama van de stad.

Campings in Bern

Campings in Bern, Zwitserland, zijn ideaal voor allerlei soorten vakantiegangers. Ben je het gewend om op de camping te staan, dan zal je nog altijd versteld staan van de mogelijkheden die je hier vindt. Ga je echter voor het eerst kamperen, dan is dit een heel goed startpunt voor je eerste campingvakantie. Mede ook omdat er zeer veel verschillende soorten campings in Berner Oberland in Zwitserland te vinden zijn.

Bekijk alle campings in Zwitserland

Zwitserse hoogvlakte

Bern ligt midden op de Zwitserse hoogvlakte. Dit ken je misschien ook wel als het Zwitsers plateau. Dit gebied staat bekend als verloop tussen de Franse Jura en de Zwitserse Alpen. Dit maakt het gebied ook zo ideaal om te kamperen. Je bent met een flinke wandeling al snel in heuvelachtig gebied van waar je een fantastisch uitzicht hebt op de omgeving. Wil je eens iets anders, dan trek je zo de stad in. Er zijn slechts weinig plekken op aarde waar dit zo dicht bij elkaar ligt.

Wat is er nog meer?

Een keuze voor een camping in Bern in Zwitserland geeft je ook mogelijkheden om andere dingen te doen. Denk aan:

Gurten

Technisch gezien nog binnen de stad, maar wel een plek waar je alle vrijheid vindt. Gurten is een berg van 864 meter hoogte van waar je 360 graden in de rondte kunt kijken.

Zwitsers Alpenmuseum

Bovenop de Helvetiaplatz, wat net als Gurten ook tot Bern behoort, vind je het Zwitsers Alpenmuseum.

Interlaken

Een goede dagtrip die je kunt maken vanaf je camping in Bern is een bezoek aan Interlaken, zo’n 60 kilometer verderop. Ooit bekend als klokkenmakershoofdstad van de wereld, nu de outdoorrecreatiehemel.

Bekijk alle campings in Zürich

Boek direct een camping in Bern

Wanneer je alles op een rij zet, dan kan het niet anders of een camping in Bern is de ideale plek voor je volgende vakantie. Natuur en stad op korte afstand bijeen en alle vrijheid om te doen en laten wat je wilt.

Er zijn allerlei mogelijkheden als het gaat om een kampeervakantie in dit gebied. Of je nu met het vliegtuig of de trein komt met een en tent in je bagage, of je trekt op eigen gelegenheid met een camper of caravan naar het land. Alles is snel en gemakkelijk te bereiken en zowel de wegen als het vervoer zijn goed verzorgd. Boek daarom direct een camping in Bern!