Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings in Genève zoeken

Wie aan kamperen in Geneve denkt, denkt aan een camping aan het meer van Geneve. Dat is natuurlijk niet vreemd, want het meer is wereldwijd misschien nog wel bekender dan de plaats zelf. Dat is op zich vreemd want de stad is de op één na drukste van Zwitserland. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je hier van alles gaat beleven wanneer je er je vakantie gaat doorbrengen. Dit wordt de ultieme campingstedentrip! Meer lezen
Campings in Genève zoeken
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Het beste van beide

Het leuke aan het boeken van een camping in Geneve is dat je letterlijk het beste van beide werelden kan krijgen. Of beter gezegd, het beste van beide vakanties. Zo kan je een echte campingvakantie aan het meer van Geneve vieren, maar wanneer je een dagje wat anders wilt maak je er zonder moeite een stedentrip van door de stad in te gaan. De hoofdstad van de regio Romandië is immers al jaren een zeer geliefde stadsbestemming.

Campings in Geneve

Je kunt eigenlijk alles verwachten wanneer je voor campings aan het Meer van Geneve gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld de echte vakantiecampings waar zon en plezier aan het meer voorop staan. Daarnaast kan echter zomaar een kampeerplaats liggen waar je juist naartoe kunt gaan om de rust op te zoeken. Er is immers ook voldoende natuur.

Andere campings richten zich echter meer op de liefhebbers van de stad. Geneve is dan ook niet voor niets een echte wereldstad. Hoewel het met zijn tweehonderdduizend inwoners misschien niet zo groot lijkt, is het wel de plek waar je letterlijk van alles kunt vinden en doen. Leuk voor het hele gezin!

Bekijk alle campings in Zwitserland

De bezienswaardigheden van Geneve

Geneve is de plek waar je van alles kunt doen en van alles te beleven valt. Voorbeelden daarvan zijn:

Temple de St. Pierre

Oude kathedralen zijn altijd een bezoekje waard wanneer je een vakantie viert. In Geneve kan je dat doen in de kathedraal van St. Pierre, die al in de twaalfde eeuw werd gebouwd. Let vooral op de details!

Place du Bourg-de-Four

De gezelligheid in steden vind je natuurlijk op de pleinen. Eén van de oudste van de stad is het Place du Bourg-de-Four.

Meer van Geneve

Je kiest je camping natuurlijk niet zomaar. Wanneer je echter niet direct aan het meer zit, dan nog is het interessant om er te recreëren.

Een camping in Geneve: prima voor de zomermaanden

De typische zonbestemmingen zijn natuurlijk bij iedereen bekend. Een camping boeken in het hoogseizoen op één van die gebieden is dan ook niet de meest rustgevende daad. Dan is een camping in Geneve natuurlijk een veel beter initiatief. Hier vind je in de zomermaanden zon en zee, maar dan net iets gemoedelijker!

Natuurlijk zijn de meer en de stad interessant, maar ook in de omgeving is van alles te beleven. Zo zijn de Alpen in Zwitserland nooit ver weg en ook in de omgeving van Geneve kan je goede campings boeken die geschikt zijn voor liefhebbers van wandelen en fietsen door de bergen.

Er zijn dus tientallen manieren om op een ideale manier te kamperen in Geneve in Zwitserland. Boek daarom nu direct één van de campings in Geneve!