GENIET OP EEN CAMPING AAN ZEE IN NOORD DUITSLAND

Duitsland staat niet echt bekend om zijn kustlijn, want dit land heeft nu eenmaal niet zoveel aansluiting met de zee. Maar in Noord Duitsland kun je prima terecht. Op een camping in Noord Duitsland aan zee geniet je van de Noordzee net zoals in Nederland. Deze campings zijn soms groot opgezet, maar er zijn ook kleinschalige natuurcampings waar je van je rust kunt genieten en van de natuur. Wat voor vakantie je ook wilt, aan de kust van Duitsland kun je altijd terecht. Ook is de kans groot dat het weer net iets beter is dan in Nederland omdat er minder invloed van de zee is. Als het in de zomer flink warm is dan zorgt de zee echter weer voor wat verkoeling wat de temperatuur vaak aangenamer maakt. Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Duitsland Campings aan zee

Noord Duitsland is populair als vakantiebestemming

De kust van Duitsland is niet alleen bij Nederlanders populair. Ook de Duitsers zelf vieren graag vakantie op een camping aan de Oostzee in Duitsland. Je kunt hier genieten van kleinschalige stranden en gezellige dorpen en steden aan de kust. Hoewel Duitsland maar weinig kustwateren heeft is dit deel van het land daar een goede uitzondering op. Je kunt hier genieten van de mooie kust van Duitsland. Maar dat niet alleen, je kunt ook een bezoek brengen aan bekende steden in dit deel van het land, zoals Hamburg. Dit is een gezellige stad met een modern centrum en veel winkel0 en horecagelegenheden. Een leuke afwisseling als je niet je hele vakantie aan het strand wilt liggen.

Bekijk alle campings in Duitsland

De gezellige campings aan de kust van Duitsland

Als je er met de caravan of met de camper op uit trekt dan heb je keus genoeg aan de Oostzeekust van Duitsland. Je vindt er meerdere campings die camperplaatsen aanbieden. Steeds meer mensen kiezen voor een camper omdat dit een gemakkelijke manier van vervoer betreft. Veel mensen vinden dit prettiger dan rijden met een auto met caravan. Op een kleine camping aan de Oostzeekust van Duitsland kun je gemakkelijk neerstrijken. Dit is ook ideaal als je een camperreis door Duitsland maakt. Het is vaak wel aan te raden om de camperplaats op een camping aan de kust van Duitsland vooraf te reserveren, anders loop je de kans dat deze is volgeboekt. Je kunt er ook voor kiezen om op een vakantie een vaste accommodatie te boeken. Dit is ideaal voor mensen die geen caravan, camper of tent hebben of die niet met eigen vervoer kunnen reizen.

Bekijk alle natuurcampings in Duitsland

Reserveer direct je campingvakantie in Duitsland

Wil je genieten van de kust in Duitsland? Boek dan nu een gezellige camping aan de Oostzeekust en laat je verrassen door de gezellige stranden en leuke steden in de omgeving. Je kunt je verblijf op een camping aan de kust in Duitsland direct boeken via Campings.nl. Maak je keuze uit het aanbod aan kleinschalige en grotere campings en reserveer direct een plaats. Je hoeft voor een mooie vakantie echt niet zo ver van huis als je misschien denkt. Je rijdt in enkele uren naar je vakantiebestemming.