BOERDERIJCAMPINGS IN OVERIJSSEL

Als je je vakantie in Overijssel wilt doorbrengen dan kun je kiezen voor een boerencamping in deze mooie provincie. Op een boerderijcamping in Overijssel kun je het hele vakantieseizoen terecht voor een relaxte vakantie. De campings liggen midden in de natuur en je kunt dus volop van de rust genieten. Even weg uit de dagelijkse sleur en genieten van fluitende vogels en de mooie omgeving. Er zijn meerdere boerencampings in Overijssel waar je je vakantie kunt doorbrengen. Dit kan met je eigen tent of caravan, maar op veel locaties kun je ook een accommodatie huren, zoals een blokhut, stacaravan of bungalowtent. Overijssel ligt tegen de grens met Duitsland, wat de mogelijkheid biedt voor een uitstapje over de grens. Lees meer 

Geniet van een ontspannen vakantie in Overijssel

Als je in de Randstad woont en gewend bent aan de drukte van de stad, dan kan een verblijf op een boerencamping in Overijssel een verademing zijn. Wil je lekker tot rust komen, eindelijk eens tijd hebben om te lezen of te op een andere manier te ontspannen, ga dan logeren bij de boer in het mooie Overijssel. Bezoek de oude Hanzestad Zwolle aan de IJssel of maak mooie fietstochten of wandelingen in de bossen. Ook steden als Deventer en Zutphen zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. In Deventer wordt jaarlijks de grootste boekenmarkt van Europa gehouden.

Kies een gezellige boerencamping in Overijssel

Een boerencamping is niet alleen maar een afgezet stuk weiland waar je je tent kunt opslaan. De boerencampings in Overijssel hebben goede faciliteiten voor een fijne vakantie. Zo zijn er douches en toiletten, soms is er een zwembad of een speelveldje voor de kinderen. Op de grotere boerencampings in Overijssel kun je een vaste accommodatie huren zoals een ingerichte bungalowtent of een ruime stacaravan. Zo krijgt kamperen ineens een heel andere wending. Van primitiviteit is geen sprake, je hebt gewoon een heerlijke vakantie zonder dat je het gevoel hebt dat je ergens in de wildernis aan je lot wordt overgelaten. Dus wil je partner absoluut niet kamperen, probeer hem of haar dan over te halen om het toch eens te proberen en ga kamperen bij de boer in Overijssel.

Boek direct jouw favoriete boerencamping in Overijssel via Campings.nl

Een boerencamping vinden en boeken is nu heel gemakkelijk. Op Campings.nl vind je een compleet overzicht van alle locaties waar je kunt overnachten bij de boer in Overijssel. Je kunt op deze manier ook heel gemakkelijk vergelijken, dat is een stuk makkelijker dan individuele websites raadplegen. En je kunt op Campings.nl ook direct een plaats reserveren, je hoeft daarvoor niet apart contact op te nemen met de camping van je keuze. Sommige campings zijn kleinschalig en hebben maar enkele plaatsen. Wil je er zeker van zijn dat je terecht kunt op jouw favoriete camping, reserveer dan op tijd, zeker in het hoogseizoen of tijdens de schoolvakanties. Zoek je een kindvriendelijke boerencamping in Overijssel? Ook deze staan apart aangegeven op de website zodat reserveren heel gemakkelijk is.