BRENG JE VAKANTIE DOOR OP EEN GEZELLIGE BOERENCAMPING IN BELGIË

Kamperen bij de boer is ook in België enorm populair en die populariteit groeit nog steeds. Veel Nederlanders steken in de vakantie de grens met onze zuiderburen over om hun vakantie door te brengen op een boerencamping in België. Er zijn in dit land voldoende mogelijkheden om je vakantie door te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een boerencamping in de Belgische Ardennen. Dit deel van België is erg populair vanwege het mooie natuurschoon. Ideaal voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten als je tenminste in staat bent om tegen de soms venijnig steile heuvels op te fietsen. Lees meer 

Populaire bestemmingen in België Boerderijcampings

Bezoek een luxe boerencamping in België

Vind je kamperen wel leuk maar heb je geen zin in primitief in een tentje? Dan kun je terecht op een luxe boerencamping in België. Hier verblijf je niet in een tochtige tent of krappe caravan, maar in een royale stacaravan of in een compleet ingerichte bungalowtent of een hippe Indianentent. Maar ook met je eigen tent of caravan kun je bij de boer kamperen in België. Een boerderijcamping in België is in veel regio’s te vinden, onder andere kun je terecht op een gezellige boerderijcamping aan de Belgische kust. Wil je mooie wandelingen in de natuur maken dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit waar je neerstrijkt. België heeft vele prachtige natuurgebieden, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Genieten van de gastvrijheid en gastronomie in België

Je vakantie doorbrengen op een boerencamping in België is een prima manier om kennis te maken met de gastvrijheid van de Belgen. En om te ontdekken dat ze van lekker eten houden. Hier geen haastige maaltijd met het bord op schoot voor de televisie. De tafel wordt gedekt en er komen heerlijke met zorg bereide gerechten op tafel. Dit zie je ook terug in de vele goede restaurants. Maar dat is nog niet alles. Want je vindt in België ook veel gezellige steden waar je heerlijk kunt winkelen. Denk aan Antwerpen, Gent, Brugge of Brussel. Of trek naar de kust voor een bezoek aan Oostende met zijn heerlijke strand en gezellige terrassen aan de boulevard.

Boek nu de beste boerencamping in België bij Campings.nl

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is op een boerderijcamping in België? Boek dan nu een verblijf op één van de vele gezellige, goedkope en goed gefaciliteerde boerencampings in België. In de beschrijving lees je wat je kunt verwachten. Er zijn boerencampings in België met zwembad en campings bij boerderijen in de Ardennen of aan de Belgische kust. Vanwege de korte reisafstand vanuit Nederland is België een ideaal vakantieland als je niet te ver van huis wilt en toch het gevoel wilt hebben even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Ook in het voor- en naseizoen zijn veel boerencampings in België geopend om hun gasten te ontvangen. Wil je zeker weten dat je terecht kunt op de camping van je keuze dan is het aan te raden om niet op het laatste moment te reserveren. Sommige campings zijn kleinschalig en hebben daarom maar enkele plaatsen beschikbaar.