Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Brugge

Deze stad is één van de populairste en meest romantische bestemmingen in België. De historische binnenstad is echt prachtig en je komt ogen te kort. Het is hier een grote verzameling van mooie gebouwen, steegjes en pleinen. Het grootste gedeelte van de binnenstad is vrij van auto’s waardoor de middeleeuwse sfeer nog beter tot zijn recht komt. Een camping bij Brugge is dan ook een uitstekende keus, want in deze stad kun je heerlijk ronddwalen en op elke hoek weer iets nieuws tegenkomen. Lees meer
Campings bij Brugge
1 campings
1 campings
Afstand

Kamperen bij Brugge

Als je kampeert op een camping in de buurt van Brugge, heb je een mooie kampeervakantie maar beleef je ook een geweldige stedentrip. De stad is compact, dus je kunt alles makkelijk te voet bereiken. Geniet in de stad van al het moois dat er te zien is, en eet heerlijke wafels, friet en stoverij. Ga naar de Markt of de Vismarkt en geniet van het uitzicht vanaf het terras. Als het mooi weer is, ga dan zeker ook een dag naar Zeebrugge. Het is één van de mooiere stranden aan de Belgische kust.

Onze campings bij Brugge

Er zijn voldoende campings rondom Brugge. Wil je zo dicht mogelijk bij het centrum van de stad verblijven? Kies dan voor de stadscamping, vanwaar je in een mum van tijd midden in centrum bent. Er zijn ook camperplaatsen, dus als je met de camper komt, kun je vanaf daar makkelijk te voet de stad verkennen. Buiten Brugge zijn ook genoeg campings om uit te kiezen. Wil jij een kleine camping? Of toch liever groot en luxe? Het kan allemaal! Boek dus nu snel jouw ideale combinatie van een kampeervakantie en een stedentrip!

Bekijk alle campings in West-Vlaanderen

Onze top vijf van bezienswaardigheden in Brugge

Brugge staat bol van mooie dingen om te zien en te doen. Om het iets overzichtelijker voor je te maken, hebben we er een paar hoogtepunten voor je tussenuit gepikt:

Begijnenhof

Hier leefden vroeger de begijnen, maar tegenwoordig wonen hier de zusters van de Orde van Sint-Benedictus. Hier vind je de Begijnenhuisjes en een mooie stille kloostertuin. Wandel, als je hier bent, ook gelijk even langs het water door het park waar veel zwanen zwemmen.

De Halve Maan

Als je in Brugge bent, kan je dit natuurlijk niet overslaan. Deze brouwerij staat bekend om de Brugse Zot en de Straffe Hendrik. Laat je rondleiden en krijg uitleg over hoe bier gemaakt wordt. Van boven op de brouwerij heb je een mooi uitzicht over de stad. Uiteraard kun je hier ook op het mooie terras zitten en genieten van één van de vele biertjes die ze hier schenken.

Het chocolademuseum

In Brugge wemelt het van de chocolaterieën met de heerlijkste bonbons. Wil je hier meer over weten, ga dan zeker naar het chocolademuseum, waar je van alles leert over het product en over het maken van bonbons. Loopt het water je al in de mond?

Boottocht

Een boottocht maakt je bezoek aan Brugge helemaal compleet. Vanaf het water bekijk je de stad op een heel andere manier. De kapitein weet allerlei interessants te vertellen over de bruggen en gebouwen in de stad.

Boek nu!

In Brugge is zoveel mooi te zien en te doen, je hebt er eigenlijk een extra lange vakantie voor nodig. Neem een kijkje bij de campings bij Brugge en boek jouw ultieme kampeervakantie!