Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De 3 beste hondencampings van Italië

Italië staat bekend om zijn prachtige landschappen, rijke cultuur en heerlijke keuken. Maar wist je dat het ook een fantastische bestemming is voor een vakantie met je trouwe viervoeter? Hier zijn de 3 beste hond vriendelijke campings in Italië waar je samen met je beste vriend kunt genieten van een onvergetelijke vakantie!

De 3 beste hondencampings van Italië

1. Marina di Venezia Camping Village - ★★★★★

Gelegen aan de prachtige Adriatische kust biedt Marina di Venezia Camping Village niet alleen luxe voor mensen, maar ook voor honden.

Deze camping heeft speciale voorzieningen en activiteiten voor honden, zoals hond vriendelijke strandgedeeltes waar jouw viervoeter vrij kan rondrennen en spelen. Het uitgestrekte terrein biedt ook geweldige wandelmogelijkheden voor jullie.

Terwijl je geniet van de vele zwembaden en de directe toegang tot het strand, kan je harige vriend zich vermaken in een speciaal ontworpen hondenspeelgebied. Verder kun je samen het prachtige Venetië verkennen en herinneringen maken die jij en je viervoeter nooit meer zullen vergeten.

2. Camping Union Lido - ★★★★★

Camping Union Lido aan de prachtige Adriatische kust en bied jouw geliefde viervoeter een heerlijke vakantie.

Met kampeerplaatsen voor jou en je hond kan je ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijk verblijf hebben. Deze camping biedt niet alleen twee waterparken en een privéstrand, maar ook speciale hondenactiviteiten en –services. Denk aan hondenzwembaden, een Dog Bar en een groot slentergebied voor een heerlijke wandeling met je hond. Zo kan jouw geliefde viervoeter ook het heerlijke vakantiegevoel beleven.

Geniet van een zorgeloze vakantie terwijl je hond zich kan uitleven op het strand en in de uitgestrekte buitenruimtes. En als kers op de taart: verken het romantische Venetië met je geliefde hond aan je zijde. Hij mag zelfs zonder kaartje reizen met de vaporetto!

3. Camping Norcenni Girasole Village - ★★★★☆

Voor degenen die de Toscaanse heuvels willen verkennen, is Camping Norcenni Girasole Village de perfecte keuze!

Gelegen tussen Florence, Arezzo en Siena, biedt deze ruime familiecamping een warm welkom voor honden. Met speciale hondvriendelijke accommodaties zoals de splinternieuwe stacaravan Estivo Premium en uitgestrekte gebieden om te verkennen, kan je hond net zo veel van de vakantie genieten als jij. Hebben jij en je viervoeter nu een voorkeur naar een bepaalde plek op de camping, dan kun je gebruik maken van de plaats garantie service. Zo weet je zeker dat jullie de plek hebben die voor jullie perfect is!

Geniet van de schitterende zwembaden en glijbanen terwijl je harige vriend speelt en ontspant. En als je wilt genieten van de Toscaanse wijn en cultuur, kan jouw trouwe viervoeter gewoon mee terwijl je de prachtige steden en wijnhuizen in de regio verkent.

Italië biedt niet alleen een onvergetelijke vakantie vol cultuur, maar omarmt ook je beste vriend vol enthousiasme. Ze hebben meerdere campings waar jij en je viervoeter samen kunnen genieten van een leuke vakantie. Van de Adriatische kust tot de Toscaanse heuvels, er is voor elk wat wils. 

Dus pak je koffers, neem je harige vriend mee en maak herinneringen die jullie beiden nooit meer zullen vergeten op een van de leukste hondencampings!

 Auteur: Dani