Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings zoeken in Madrid

Madrid, één van de drukste steden en provincies in Europa. Het spreekt bijna voor zich dat hier van alles te doen en te zien is. Dat maakt het geschikt voor een stedentrip. Wanneer je echter liever een kampeervakantie houdt, dan hoef je niets te vrezen. Je kunt die twee vormen in Madrid gemakkelijk combineren tot de kampeerstedentrip! Meer lezen
Campings zoeken in Madrid
0 Campings
0 Campings

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Stad of camping?

Als je de keuze zou hebben, zou je dan liever naar een mooie stad gaan, of liever op de camping zitten? Sommige mensen zijn hier heel uitgesproken over, maar anderen vinden deze vraag toch wat lastiger te beantwoorden. Daarom is het vinden van een mooie camping net buiten de stad vaak een goede oplossing. Waar ga jij voor?

Juist doordat je voor een camping net buiten de stad kiest, kan je namelijk ook zo nu en dan even de stad verlaten. De campings om Madrid kunnen in dat opzicht heel veel rust en ontspanning bieden. Bovendien geeft je de gelegenheid ook eens iets anders te doen dan door de straten slenteren.

Bekijk alle campings in Spanje

Bezienswaardigheden Madrid

In een stad met de omvang van Madrid is zoveel te zien, dat het bijna onmogelijk is om alles te bekijken. Het is dus belangrijk om te weten wat je in ieder geval niet mag missen als je op reis naar de Spaanse hoofdstad gaat. Deze bezienswaardigheden zijn de moeite waard:

Gouden driehoek

Dit is geen echte gouden driehoek, maar drie musea die naast elkaar liggen die je eigenlijk allemaal eens van binnen moet bekijken!

Koninklijk paleis van Madrid

Als je zo dichtbij bent, dan kan je het natuurlijk niet overslaan om ook even te kijken hoe de koning en koningin van Spanje eigenlijk wonen.

Puerta del Sol

Vraag je je weleens af waar een stad eigenlijk begonnen is als je erin rondloopt? In Madrid kan je dit punt dus vinden.

Luxe kamperen in Madrid

Wanneer je dan toch in de buurt van Madrid verblijft, dan is het goed uit te leggen dat je dit wel in enige luxe wilt doen. Er zijn in deze omgeving dan ook mooie glampings te vinden. Daar slaap je bijvoorbeeld in een grote tent met verschillende vertrekken. Zo lijkt het net alsof je je hotelkamer uit de stad hebt gehaald en op je kampeerplek hebt gezet.

Ook wanneer je een stadscamping boekt kan je het één en ander verwachten. Zo zijn er bijvoorbeeld een flink aantal campings in en om de stad waar je direct een bungalow kunt huren. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken om de levensstandaard tijdens je verblijf.

Bekijk alle luxe campings in Spanje

Nu een camping boeken in Madrid

In Madrid een camping boeken betekent dus dat je zowel de stad in kan, maar ook kan kiezen om juist even uit de drukte te blijven. Dit maakt jouw stedentrip juist nog net iets meer een vakantie. Zeker ook wanneer je je bedenkt dat de camperplaats altijd van goede kwaliteit is.

Door de omvang van de stad is het ook vaak zo dat de kampeerplekken internationale campings betreffen. Je kunt je er dus ook goed verstaanbaar maken wanneer je het Spaans niet machtig bent, soms zelfs gewoon in het Nederlands. Dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om te boeken.

Wanneer je een camping bij Madrid op het oog hebt, dan staat je eigenlijk nog maar één ding te doen. Kijk eerst wanneer je precies vakantie hebt en ga daarna direct aan de slag. Boek nu direct een camping in Madrid!