Campings zoeken in Paklenica

CAMPINGS ZOEKEN IN PAKLENICA

Als je gaat kamperen in Kroatië dan kun je terecht op veel mooie plekken in dit land. De kuststrook is het populairst onder toeristen omdat hier mooie stranden liggen waar je heerlijk van de zon kunt genieten aan de kust van de Adriatische Zee. De campings rond Paklenica zijn om deze reden erg populair. Het nationaal Park Paklenica ligt in de bergen en nodigt uit voor het maken van mooie wandelingen of een tocht op een gehuurde fiets of scooter. Wil je een afwisselende vakantie dan is een camping bij Paklenica een prima optie als bestemming. Lees meer 

Mooie campings met goede voorzieningen in Paklenica

Kamperen in Paklenica is voor iedereen mogelijk. Als je met je eigen tent of caravan naar Paklenica gaat voor een vakantie op de camping dan kun je een mooie plaats reserveren. Maar de campings rond Paklenica hebben tegenwoordig ook vaak goede accommodaties die je kunt huren. Je kunt je vakantie doorbrengen in Paklenica op één van de campings in een ruime stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Of verblijf in een royale safaritent, ook wel tipi genoemd. Je slaapt op echte bedden en hebt vaak de beschikking over eigen sanitair. Een eigen terrasje maakt het luxe kamperen compleet. Op de luxe campings is meestal ook een zwembad aanwezig en een speeltuin voor de kinderen. Een 5 sterrencamping in Paklenica beschikt doorgaans ook over een restaurant en een luxe zwembad met sauna en andere voorzieningen.

Genieten van de flora en fauna van Paklenica

Nationaal Park Paklenica is een lust voor mensen die van de flora en fauna van Kroatië houden. Je kunt er prachtige steenarenden, slangenarenden, reeën en bruine beren spotten. Je kunt op eigen gelegenheid het park in gaan maar er worden ook excursies en safari’s georganiseerd onder leiding van een gids. Als je het park bezoekt om de dieren te zien houd dan altijd afstand en zorg dat je hun natuurlijke leefomgeving niet verstoort. In het park vind je vooral veel bosgebieden met beuken en eikenbomen. De beukenbossen staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO omdat het om zeer oude soorten gaat die op niet zo veel plaatsen voorkomen.

Boek een comfortabele vakantie op de camping in Paklenica

Wil je eens wat anders dan de camping in Frankrijk of een huisje in Duitsland voor je vakantie? Boek dn nu een plaats op een fijne camping in Paklenica in Kroatië. De beste campings in dit deel van Kroatië vind je natuurlijk op Campings.nl. Je leest in de omschrijving wat de camping te bieden heeft en kunt daardoor gemakkelijk vergelijken. Heb je de ideale camping gevonden dan kun je direct een plaats reserveren voor je volgende vakantie. De meeste campings zijn een groot deel van het jaar geopend voor de gasten. Tijdens de zomerperiode kan het soms wat drukker zijn op de populaire campings. Wil je zeker zijn van een plaats op jouw favoriete camping dan is het aan te raden om op tijd te reserveren. Als je wacht op een last minute aanbieding kan het zijn dat er geen plaats meer is en dat je je plannen moet aanpassen.

Bekijk alle campings in Kroatie