Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings zoeken in de Vogezen van Frankrijk

De Vogezen kent iedereen als de middelhoge bergketen in het oosten van Frankrijk. De ronde toppen worden ook wel omschreven als bolvormige bergen. Als je nog op zoek bent naar een perfecte vakantiebestemming dan hoef je niet langer meer te denken. De Vogezen zijn namelijk prachtig om te bezoeken en een verblijf tijdens je vakantie geeft je alle tijd om al het moois volledig te ontdekken. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om te verblijven op één van de vele aangename campings die in de Vogezen van Frankrijk te vinden zijn. Kamperen in Frankrijk is nog nooit zo leuk geweest, als op een camping in de Vogezen. Meer lezen
Campings zoeken in de Vogezen van Frankrijk
28 Campings
28 Campings

Camping in de Vogezen met zwembad

Er zijn vele soorten campings Vogezen. Zo vind je in dit deel van Frankrijk de kleine natuurcamping, charme camping, boerderijcamping of boerencamping, kindercamping, of camping met een Nederlandse eigenaar. Wil je graag naar Elzas, dan vind je hier ook menig leuke, rustige camping voor een leuke vakantie. Helemaal geweldig wordt het als je voor een camping Vogezen met zwembad kiest. Zo weet je zeker dat je geen omkijken hebt naar de kinderen en dat iedereen zich volop vermaakt. Een camping kan eigenlijk niet zonder een goed zwembad. Indien dit niet het geval is, is er vaak wel een zwembad of zwemparadijs in de nabije omgeving aanwezig. Campings in de Vogezen zijn zo op alle wensen ingespeeld.

Bezienswaardigheden in de Vogezen van Frankrijk

In de Vogezen is uiteraard veel te ontdekken. Het is dan ook verstandig om jezelf op de hoogte te stellen van de vele interessante bezienswaardigheden die dit deel van Frankrijk te bieden heeft. Enkele kenmerkende bezienswaardigheden van de Vogezen zijn:

Parc Naturel Régional des Vosges du Nord

Hier bezoek je kastelen en kasteelruïnes en kun je wandelen door een 17 km lange kastelenroute te volgen. Bezoek vooral kasteel Lichtenberg en kasteel Fleckenstein. Een bezoek aan kasteel Haut-Koenigsberg is ook zeker de moeite waard.

Dorpjes en steden

Bezoek de vele aangename dorpjes en steden die dit gebied rijk is, zoals Obersteinbach, Wissembourg of Saverne. Er zijn tal van andere bijzondere evenementen, activiteiten, natuurparken of culturele bezienswaardigheden te bewonderen in de Vogezen. Het is dan ook zeker de moeite waard om er tijdens je vakantie op uit te trekken.

Bekijk alle campings in Frankrijk

Camping Vogezen in Frankrijk

Om je verblijf in de Vogezen tot een slaand succes te maken, boek je gelijk een accommodatie in een camping naar keuze. Zo weet je dat met zekerheid dat je dit prachtige gebied met een bezoek zult vereren en kun je er ook op vertrouwen dat het je mooie herinneringen zal opleveren. Boek dan ook gelijk je vakantie en geniet van het vooruitzicht om de Vogezen zelf te bewonderen. Je kunt alvast beginnen met het inplannen van wat je allemaal wilt gaan bezichtigen en zo volledig voorbereid aan je vakantie beginnen. Niks aan het toeval overlaten, maar vooraf alles voorbereiden geeft je de rust en ontspanning die je nodig hebt. En bovenal de spanning en enthousiasme van het vooruitzicht van dit geweldige verblijf. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.