VAKANTIE VIEREN IN EEN SAFARITENT OP EEN CAMPING IN OOSTENRIJK

Alternatief kamperen wordt steeds populairder. Niet alleen in Oostenrijk, in steeds meer landen zie je campings waar je kunt logeren in bijzondere verblijven. Wil je het echte kamperen ervaren, boek dan een verblijf in een safaritent in Oostenrijk. Deze tenten zijn verrassend comfortabel. Je hebt zeker niet het gevoel dat je in een klein en tochtig tentje verblijft. De tenten zijn voorzien van echte bedden, je ligt dus niet op een luchtbed dat iedere dag opnieuw opgepompt moet worden omdat je anders op de koude grond ligt. Je hebt in de tent de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken en er is stroom. Op de campings is meestal ook wifi aanwezig zodat de kinderen zich niet zullen vervelen omdat hun smartphone of tablet niet werkt. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Oostenrijk Campings met safaritenten

Luxe kamperen op campings in Oostenrijk

Een camping met safaritenten in Oostenrijk vind je vaak op de luxere campings. Hier kun je meestal ook logeren in een compleet ingerichte bungalowtent of een stacaravan. Deze campings werken volgens het glamping principe. Dit is luxe kamperen voor mensen die het wel leuk vinden om op een camping te verblijven maar die geen zin hebben in allerlei beperkingen, zoals gedeeld sanitair waar je vijf minuten voor moet lopen.

Op de behoefte aan luxe en comfort spelen campingeigenaren in door onder andere luxe safaritenten aan te bieden als onderkomen. Dit is een prima tussenoplossing als je gewoon kamperen niet ziet zitten maar verblijf in een hotel te duur is. Ook met kinderen is dit een leuke manier van vakantie vieren. De kinderen vinden het vaak reuze spannend om in een tent te slapen en papa en mama hebben toch nog een beetje comfort om zich heen.

Een luxe camping op de mooiste plekken in Oostenrijk

Wil je je vakantie doorbrengen op de mooiste plekken van Oostenrijk? Boek dan een vakantie in een safaritent in Oostenrijk in de streek Karinthië. In de prachtige Alpen kun je de mooiste plekken bezoeken. En de meren, waaronder het grootste meer van de streek, de Wörthersee, bieden ook nog eens veel mogelijkheden voor water recreatie. Je kunt er zwemmen, duiken, varen en surfen. Het wordt vast en zeker een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Bekijk alle campings in Karinthië

Gun jezelf een relaxte vakantie in een luxe safaritent

Ben jij toe aan een nieuwe kampeerervaring? Bezoek dan een camping waar je een safaritent in Oostenrijk kunt huren. Soms vind je deze op een “gewone” camping, maar er zijn ook campings die uitsluitend vaste accommodaties waaronder safaritenten in Oostenrijk verhuren. Vaak bieden deze campings ook andere opties zoals een restaurant of een zwembad. Zo kun je dus optimaal van je welverdiende vakantie genieten.

Boek nu jouw verblijf in een hippe safaritent in Oostenrijk

Wil je jezelf verzekeren van een geslaagde vakantie? Boek dan nu direct via Campings.nl een verblijf in een hippe safaritent op een camping in Oostenrijk. Je vindt deze campings vooral in Karinthië, één van de populairste vakantieregio’s van het land. Wees wel op tijd met boeken, vanwege de populariteit zijn sommige accommodaties snel volgeboekt, zeker in het hoogseizoen.