Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings in Opper-Oostenrijk zoeken

Alles over Opper-Oostenrijk Meer lezen
Campings in Opper-Oostenrijk zoeken
1 Campings
1 Campings
Plaatsen in Opper-Oostenrijk

Kamperen in een van de mooiste delen van Oostenrijk met een zeer afwisselend landschap, dat kan in Opper Oostenrijk, oftewel Oberösterreich.

Vanaf uw camping bij het Salzkammergut maakt u tal van uitstapjes naar bijvoorbeeld de Wolfgangsee of de Traunsee. Op deze meren geniet u maximaal van de vele watersportmogelijkheden. Het water in de meren van het Salzkammergut is heerlijk fris en de natuur is er ruig en ongerept en nodigt uit tot wandel- en klimtochten.

Wellicht heeft u een gezellige Oostenrijkse camping gevonden bij de hoofdstad Linz. Deze culturele hoofdstad van Europa van het jaar 2009 is een bezoek meer dan waard. Al die prachtige oude en nieuwe gebouwen, gezellige straatjes en pleintjes, winkels en evenementen waar u aan deel kunt nemen. U heeft beslist aan een dag niet genoeg, en de avonden zijn te kort.

De naam Opper Oostenrijk doet het al vermoeden, want ook in de winter wordt deze Oostenrijkse regio druk bezocht. De bergen zijn uitermate geschikt om elke wintersport te beoefenen en de Après Ski is er ook erg gezellig! U zult dus in opper Oostenrijk ook campings vinden die het gehele jaar geopend zijn.