GENIET VAN HET LUXE KAMPEREN EN KIES VOOR GLAMPING IN OOSTENRIJK

Glamping wint in rap tempo aan populariteit. Steeds meer mensen ontdekken hoe makkelijk het is om te kiezen voor een luxe camping in Oostenrijk. Als je kiest voor glamping in Oostenrijk dan verblijf je op een camping die van alle gemakken is voorzien. Het gaat niet alleen om het verblijf, maar ook om de faciliteiten die de campings te bieden hebben. Wil je wel kamperen, maar wil je niet het idee hebben dat je in the middle of nowhere zit, verstoken van iedere vorm van beschaving, dan kies je voor glamping. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Oostenrijk Glamping & luxe campings

Je verblijf staat kant en klaar voor je gereed bij aankomst

Het opzetten van een bungalowtent heeft menig relatie op het randje van stranden gebracht. Heb jij ook geen zin in het geworstel met stokken en haringen? Dan kies je voor een luxe verblijf op een glamping camping in Oostenrijk.

De bungalowtent waar je je vakantie gaat doorbrengen staat al voor je klaar. En dat niet alleen. Hij is voorzien van alle gemakken. Vaak staan er gewone bedden in plaats van een luchtbed. Je hebt voldoende ruimte om je spullen op te bergen. Op sommige campings heb je zelfs de beschikking over eigen sanitair. Je kunt vaak ook kiezen voor een stacaravan, zodat je nog meer comfort hebt.

Extra faciliteiten voor een super vakantie

Een glamping in Oostenrijk biedt niet alleen luxe accommodaties. De faciliteiten sluiten hier goed bij aan. Op een luxe camping in Oostenrijk vind je vaak een zwembad, soms met glijbaan. Daarnaast zijn er vaak sportmogelijkheden of een speeltuin voor de kinderen. Zo hoeft niemand zich tijdens de vakantie te vervelen terwijl je verblijft in een comfortabel onderkomen.

Op een glamping staan vaak hippe Indianententen of een ruime lodge waar je je intrek in kunt nemen. Zo heb je maar amper het gevoel dat je aan het kamperen bent. Ideaal voor mensen die kamperen eigenlijk maar niets vinden en liever in een hotel hun vakantie doorbrengen. De camping is vaak goedkoper. En als je partner wel dol is op kamperen dan is dit misschien een compromis waar jullie allebei mee kunnen leven.

Kies voor een onbezorgde vakantie met glamping

Gun jezelf een onbezorgde vakantie waar je echt uitgerust van terugkomt. Kies voor glamping in Oostenrijk op een luxe camping. Je kunt in de omgeving leuke uitstapjes maken zoals een mooie bergwandeling of een bezoek aan en attractie of museum. Ook de steden en dorpen in Oostenrijk zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard. Je kunt er gezellig winkelen en sommige steden hebben en prachtig historisch centrum.

Boek nu jouw verblijf op een luxe camping in Oostenrijk

Ben je toe aan luxe en comfort tijdens je volgende kampeervakantie? Boek dan nu een verblijf op een luxe camping in één van de mooie streken van Oostenrijk. Glamping in Oostenrijk, bijvoorbeeld in Karinthië, één van de populairste regio’s van het land, is nu binnen handbereik. Boek voor je volgende vakantie eenvoudig via Campings.nl en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie.