Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De 10 leukste cadeaus voor vrouwen die kamperen

De 10 leukste cadeaus voor vrouwen die kamperen

Het is eigenlijk iedere dag een beetje moederdag. Maar op die ene zondag in het jaar doe je gewoon nog wat extra. Dat is echt niet moeilijk want hieronder geven we je 10 tips voor vrouwen die graag kamperen. Voor Moederdag, maar ook alle andere dagen in het jaar.

1. Slacklines

Misschien heb je dit speelgoed voor volwassenen en kinderen al eens gezien. Span gewoon en paar lijnen tussen de bomen en dan begint de pret. Verzin zelf wat het leukste is: klimmen, koorddansen of nog veel meer. Leuk voor een actieve vrouw.

2. De toilettas voor op de camping

Er zijn ook speciale toilettassen voor op de camping tegenwoordig. Ze kunnen eenvoudig worden opgehangen, zijn waterdicht en er is ruimte genoeg voor alle spulletjes voor de moderne vrouw. En toch neemt deze handige tas ook maar weinig ruimte in beslag door het uitgekiende model.

3. Stoelverwarmers of warmtekussens

Als het ‘s avonds nog wat koud is, maar je wilt toch nog even lekker buiten blijven zitten met een drankje, dan zijn deze stoelverwarmers een uitkomst. Ze zijn er in de vorm van een dekentje of een kussen en omdat ze draadloos zijn, ideaal voor op de camping. Echt een leuk en verrassend cadeau.

4. Handpresso

Voor vrouwen die echt van een pittig kopje koffie houden is er nu de handpresso. Het apparaat doet wel wat denken aan een fietspomp en dat is uiteraard ook niet zo gek omdat de werking toch is gebaseerd op luchtdruk. Een paar keer pompen en een druk op de knop levert een heerlijke kop koffie op. Niet goedkoop maar wel leuk.

5. Wakawaka

Een leuk en functioneel cadeau. De wakawaka werkt op zonne-energie en is een zaklamp die op een camping altijd handig is. Maar het is tevens een powerbank waarmee je je mobiel weer even snel kan opladen om nog even te bellen als de batterij op een onverwacht moment leeg is.

6. Dubbelwandige isolatiemok

Het drankje blijft langer warm of juist koud naar gelang hetgeen je in deze isolatiemok giet. Dat is dus handig in de zomer maar ook op een koude avond als een warm drankje er wel in gaat. Je kunt je handen dan niet meer warmen aan deze mok. Maar dat doe jij dan toch wel als je dit mooie cadeau hebt gegeven.

7. Slaapmat

Een slaapmat zorgt voor een fantastische nachtrust op de camping. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten en diktes. Hier slapen niet alleen vrouwen lekker op, maar ook mannen. Zo heb je beide plezier van dit cadeau.

8. Opvouwbaar teiltje

Niemand houdt van afwassen natuurlijk en als je dit cadeau geeft, moet je er wel meteen bij beloven om te helpen bij de afwas. Zo kan een handig cadeau ook best leuk zijn.

9. Hawaianas

Slippers horen natuurlijk bij de camping en je kunt altijd een extra paar gebruiken. En welke vrouw is nu niet verrukt als ze nieuw schoeisel krijgt? Deze hawaianas zijn er in allerlei hippe uitvoeringen.

10. La siësta volcano

Een heerlijke hangmat want een vakantie op de camping is toch ook fijn luieren. Een cadeau waarbij duidelijk is dat je er goed over hebt nagedacht. 

Natuurlijk kun je haar ook verrassen door een bijzondere camping voor haar uit te zoeken! Kijk eens bij onze glamping & luxe campings!