Boek nu een mooie 5 sterren camping in Oostenrijk

BOEK NU EEN MOOIE 5 STERREN CAMPING IN OOSTENRIJK

Een 5 sterren camping in Oostenrijk krijgt dit predicaat niet zomaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten de 5 steren campings in Oostenrijk voldoen aan strenge voorwaarden. Een camping die het 5 sterren label heeft verdiend heeft bijzondere faciliteiten of ligt op een bijzondere locatie. Voldoet de camping aan beide voorwaarden is de kans groter dat het als een topcamping met 5 sterren wordt gekwalificeerd. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Oostenrijk 5 sterren campings

De beste campings in Oostenrijk

Een 5 sterren camping heeft vaak extra faciliteiten die het verblijf voor de gasten extra aantrekkelijk maakt. Zo kun je in Oostenrijk verschillende 5 sterren campings met zwembad vinden. Veel mensen waarderen een zwembad op de camping, zeker tijdens de zomermaanden. Want wat is er nu aangenamer dan op een warme dag een frisse duik te kunnen nemen.

Ook als je met de kinderen op vakantie bent is een camping met zwembad ideaal, zodat ze lekker iedere dag kunnen zwemmen. Ook entertainment voor de kinderen wordt vaak geboden op een 5 sterren camping in Oostenrijk. De kinderen worden dan bezig gehouden met knutselen, sport en spel zodat de ouders een paar uurtjes voor zichzelf hebben.

Genieten van een luxe verblijf

Op een 5 sterren camping kun je vaak een accommodatie huren. Verblijf in een hippe safaritent of een stoere indianentent. Je kunt ook een compleet ingerichte bungalowtent reserveren of een comfortabele stacaravan. Zo heb je wel de lusten maar niet de lasten van kamperen. Ideaal als je partner er dol op is en jij eigenlijk liever een hotel boekt, of andersom.

Maar natuurlijk kun je op een 5 sterrencamping ook terecht met je eigen tent, caravan of camper. Er zijn ruime plaatsen beschikbaar met voldoende privacy. Aan jou de keuze hoe je jouw volgende vakantie in Oostenrijk wilt gaan doorbrengen.

Campings op de mooiste plekjes van Oostenrijk

De 5 sterren campings in Oostenrijk bevinden zich op de mooiste plekken van het land. Aan één van de vele meren of op een prachtige locatie in de bergen. Hoe dan ook zal je je ogen uitkijken en een heerlijk relaxt en onbezorgd verblijf hebben als je een 5 sterren camping in Oostenrijk uitkiest als vakantiebestemming.

De campings zijn in de meeste gevallen het gehele seizoen geopend, meestal van april tot oktober. Omdat het weer in Oostenrijk vaak wat stabieler is dan in Nederland kun je er vrijwel altijd genieten van een zonnige vakantie.

Bekijk alle campings in Karinthië

Neem niet met minder genoegen, boek een 5 sterren camping in Oostenrijk

Wil je genieten van echte luxe en comfort? Gun jezelf dan een verblijf op een 5 sterren camping in Oostenrijk. Je vindt ze in alle populaire regio’s van het land zoals Karinthië en Tirol. Bij alle populaire steden waaronder Wenen, Salzburg, Villach en Innsbruck zijn mooie 5 sterren campings te vinden voor een zorgeloze vakantie.

Je boekt je vakantie eenvoudig via Campings.nl. Maak je keuze uit het overzicht en reserveer direct jouw favoriete camping. Het wordt ongetwijfeld een heerlijke en onvergetelijke vakantie in het prachtige en gastvrije Oostenrijk.