Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Een top vakantie op een camping in Oostenrijk met zwembad

Wil je de vakantie helemaal geslaagd laten verlopen, zeker voor de kinderen, dan reserveer je op een camping in Oostenrijk met zwembad. De campings in Oostenrijk met zwembad hebben vaak nog meer faciliteiten die de vakantie voor iedereen net een stukje leuker maken. Als je in een deel van Oostenrijk verblijft waar geen meer is dan is het toch wel aangenaam om na een warme dag even en frisse duik te kunnen nemen. Niet alleen de kinderen waarderen een zwembad op de camping, ook veel volwassenen maken er graag gebruik van.
Een top vakantie op een camping in Oostenrijk met zwembad
4 Campings

Veel campings in Oostenrijk hebben een zwembad

Omdat gasten er steeds meer om vragen hebben steeds meer campings in Oostenrijk een zwembad beschikbaar voor hun gasten. Dit kan een klein zwembad zijn, alleen geschikt voor de jongste gasten, maar soms is er een flink zwembad met glijbaan waar de hele familie gebruik kan maken.

Sommige campings in Oostenrijk beschikken zelfs over een zwemparadijs. Dit is geen gewoon zwembad maar een complex waar je ook gebruik kunt maken van bubbelbaden en de zonnebank. Soms moet hiervoor wel apart entree worden betaald, maar vaak is het gebruik voor de campinggasten gratis.

Luxe kamperen voor het hele gezin

Veel gezinnen willen graag vakantie vieren op een kindvriendelijke camping. Een kindercamping of familiecamping biedt vaak niet alleen een zwembad maar meer faciliteiten om het de kinderen naar de zin te maken. Denk hierbij aan een speeltuin of animatie voor de kinderen tijdens het hoogseizoen.

Als de kinderen zich kunnen vermaken dan betekent dit voor de ouders dat zij zich ook even een paar uurtjes kunnen ontspannen. Veel ouders maken van deze mogelijkheden dankbaar gebruik. Denk er wel aan dat je je kind alleen zonder toezicht naar een zwembad kunt laten gaan als hij o zij goed kan zwemmen. Laat een ouder broertje of zusje daarbij niet voor oppas spelen als hij of zij daar nog niet oud genoeg voor is.

Kom naar een gezellige familiecamping in Karinthië

Karinthië in het zuiden van Oostenrijk is een populaire vakantieregio. Hier vind je dan ook de beste campings voor het hele gezin. Op een gezellige familiecamping is voor iedereen wat te doen. De kinderen zullen zich er geen minuut vervelen.

En als ze het zwembad op de camping in Oostenrijk even zat zijn, dan is er in de omgeving vaak genoeg te doen voor een leuk dagje uit. Zo heeft Oostenrijk meerdere leuke dierentuinen en attractieparken. Ook zijn er veel musea die ook geschikt zijn om met kinderen te bezoeken. Laat je hierover informeren door de campingeigenaar, die kan je hier vaak goede suggesties voor geven.

Bekijk alle campings in Karinthië

Breng je volgende vakantie door op een camping met zwembad in Oostenrijk

Wil jij ook je vakantie doorbrengen op een camping met zwembad in Oostenrijk? Boek dan direct je verblijf via Campings.nl. Je hebt keus uit diverse opties. Niet alleen in Karinthië, maar ook in andere Oostenrijkse deelstaten zijn prachtige campings te vinden voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Laat je inspireren door het ruime aanbod aan leuke campings in Oostenrijk.