Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Camping in Henegouwen zoeken

Vind uw camping in Henegouwen.

Campings Henegouwen

Kamperen in Henegouwen.

Kamperen in de mooie provincie Henegouwen. Deze Belgische provincie heeft 2 gezichten. Aan de ene kant de industrie van vroeger, en aan de andere kant de bloeiende landbouw van tegenwoordig.

 

Vanaf uw camping in Tournaisis of Pay des Collines maakt u de mooiste fiets- en wandeltochten door het schitterende landschap. Bezoekt u ook eens een van de natuurparken, of geniet van alles wat de meren van de Eau d’Heure u bieden. Watersporters zullen hier intens genieten van het surfen, kiten, vissen en natuurlijk zwemmen.

 

Heeft u een camping bij de oude industriestad Charleroi gevonden, dan zult u uw ogen uitkijken! Als u alle musea, rommelmarkten, kerken en winkels wilt zien, heeft u beslist meerdere dagen nodig. Vergeet vooral niet even uit te rusten op een van de gezellige terrassen met een plaatselijke specialiteit, een heerlijk biertje met een trappisten kaasje erbij. Ook steden als Bergen en Doornik zijn een bezoek mee dan waard.

 

Henegouwen is niet alleen voor natuur- en cultuur liefhebbers, ook gezinnen zullen hier een geweldige kampeervakantie beleven. Zo kunt u met de kinderen een dagje naar de dierentuin, of u kunt ze heerlijk laten ravotten in de vrije natuur.

 

Ontdek Henegouwen zelf!

Snel naar de campings