Campings bij Rotterdam

CAMPINGS BIJ ROTTERDAM

Rotterdam is een bruisende stad vol energie. Hier vind je veel bijzondere musea, geweldige restaurants en veel, héél veel winkels. Rotterdam is door Loneley Planet niet voor niets uitgeroepen tot één van de meest opwindende steden van Nederland. De architectuur is erg afwisselend: van vooroorlogs tot hypermodern. Je weet niet waar je kijken moet. En omdat er zo veel te doen is, weet je ook niet waar je beginnen moet. Als je kiest voor een camping bij Rotterdam, ga je een geweldige stedentrip tegemoet. Lees meer 

Kamperen bij Rotterdam

Een kampeervakantie en een stedentrip ineen. Dat is toch hartstikke leuk! Als je kiest voor een camping bij Rotterdam, dan kan het allemaal. Je kunt in Rotterdam winkelen tot je niet meer kunt, zo veel winkels zijn er. Hier slaag je dus altijd. Maar natuurlijk is er meer dan dat. Er zijn veel musea, dus voor kunst, cultuur en geschiedenis ben je hier op de juiste plek. Ook wat dat betreft is er erg veel keus. En maak ook zeker een stadswandeling om de bijzondere architectuur te bewonderen.

Ons aanbod van campings in de omgeving van Rotterdam

Het aanbod van campings in de omgeving van Rotterdam is erg groot. Als je écht voor die stedentrip wilt gaan, is het natuurlijk superleuk om op de stadscamping te kamperen. Je staat dan binnen korte tijd in het hartje van Rotterdam. Wil je liever wat meer afstand tot de stad omdat je wat meer rust zoekt? Dat is uiteraard ook mogelijk. Ga voor een camping in de natuur om even tot rust te komen. Rotterdam is ook een leuke stad om met de camper naartoe te gaan. Er zijn campings met camperplaatsen, dus dat is natuurlijk ideaal. Kijk snel rond bij ons aanbod en boek gelijk je kampeervakantie!

Bezienswaardigheden in Rotterdam

In Rotterdam weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Er zijn zo ontzettend veel dingen te zien en te doen! Daarom helpen wij je een handje. Dit is onze top vijf:

Blijdorp

Dit is natuurlijk een geweldig leuk uitje voor jong en oud. Blijdorp is één van de oudste dierentuinen van Europa en ook één van de mooiste. De dierentuin heeft een nostalgische sfeer. Ga natuurlijk ook even op bezoek bij Bokito als je hier bent.

Euromast

Dit hoort toch echt wel bij een bezoek aan Rotterdam. Als je boven bent heb je echt een adembenemend uitzicht over de stad. Er is een brasserie waar je lekker even wat kunt eten en drinken. Ben je een waaghals? Ga dan abseilen!

Stoomschip Rotterdam

Dit is de grootste stoomboot die ooit in Nederlands is gebouwd. Sinds 1959 heeft dit schip gevaren voor de Holland-Amerika Lijn. Tegenwoordig ligt het in de haven en kun je het bezoeken. Je gaat er terug naar de jaren vijftig.

Maritiem Museum Rotterdam

Het water en de haven spelen uiteraard een belangrijke rol in Rotterdam. In dit museum ontdek je hoe veel invloed de maritieme wereld heeft op ons leven, zowel vroeger als nu. Je leert hier over zeemannen, ontdekkingsreizigers en chique cruises.

Kunsthal Rotterdam

Het gebouw zelf is al bijzonder, maar de inhoud ook. Hier kun je kunst bewonderen van oude meesters en van hedendaagse kunstenaars. Er zijn altijd meerdere tentoonstellingen.

Ga ook kamperen bij Rotterdam!

Of je nou in de buurt van Rotterdam een camping uitzoekt, of dat je liever wat verder van de stad voor een camping in de natuur kiest, je gaat hier sowieso een geweldige vakantie hebben. Wacht dus niet langer en boek!