Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Zeist

Zeist is een prachtige groene stad ten oosten van Utrecht. De stad ligt op de Utrechtse Heuvelrug waar de natuur prachtig is. Hier staan ook veel kastelen en er liggen veel leuke steden en dorpen, zoals Utrecht en Driebergen. In Zeist staan veel monumenten die het bezoeken waard zijn. Het is ook een leuke winkelstad met een ruim aanbod. Rondom de stad liggen veel fiets- en wandelroutes langs en door de vele landgoederen en natuurgebieden. Als je dit soort veelzijdigheid zoekt, boek dan zeker een camping bij Zeist. Meer lezen
Campings bij Zeist
10 Campings

Kamperen bij Zeist

Vanaf een camping bij Zeist kun je uitstekend de stad zelf, maar ook de omgeving gaan verkennen. De stad ligt erg centraal, dus in korte tijd sta je in Utrecht of Amersfoort. Je zit ook dicht bij de Loosdrechtse Plassen, waar je kunt waterskiën, kanoën of zeilen. Dus als je een actieve vakantie zoekt, zit je hier goed. Omdat je hier op de Utrechtse Heuvelrug zit, kun je hier ook mooi wandelen en fietsen door de natuur. De omgeving is hier namelijk prachtig en zeer divers.

Soorten campings bij Zeist

Er zijn veel leuke campings te vinden in de omgeving van Zeist. Wij hebben de leukste campings voor je opgezocht. Je kunt dicht bij de stad gaan kamperen, maar als je liever natuur hebt, kan dat natuurlijk ook. Ga dan naar een mooie minicamping of een natuurcamping. Ook voor luxe campings en kindercampings moet je zeker even kijken bij ons aanbod. Kies je favoriete camping snel uit en boek!

Bezienswaardigheden in de buurt van Zeist

Om je werk te besparen, hebben wij vast voor je uitgezocht welke dingen leuk zijn om te doen en welke plaatsen leuk zijn om naartoe te gaan vanaf je camping in Zeist.

Spoorwegmuseum

Houd je van treinen? Hier vind je er echt álles over. Je kunt hier allerlei soorten treinen bekijken, waaronder het rijtuig van de koninklijke familie, en je verdiepen in de geschiedenis van de trein. Het hele gezin zal zich hier prima vermaken.

Amersfoort

Vanuit Zeist sta je binnen een half uur in Amersfoort. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en dat kun je nog altijd zien, bijvoorbeeld aan de Koppelpoort en aan de Muurhuizen. Je hebt hier echt het gevoel alsof je in de Middeleeuwen bent.

Paleis Soestdijk

Als je in Zeist gaat kamperen, bevind je je vlakbij Paleis Soestdijk. Hier hebben Juliana en Bernhard gewoond. Laat je rondleiden door dit prachtige gebouw en zie hoe het echtpaar hier gewoon heeft.

Slot Zeist

Dit slot is erg indrukwekkend, met zijn statige voorkomen en prachtige beeldhouwwerken en plafondschilderingen. Je kunt je hier op bepaalde dagen laten rondleiden door de zalen zodat je een gevoel krijgt bij hoe het hier vroeger was.

De Dieptetuin

Dit is een unieke, verzonken tuin in Zeist. De tuin is aangelegd in 1909 in de Engelse stijl. De sfeer is hier rustig en je kunt hier fijn doorheen wandelen om de bijzondere elementen in je op te nemen.

Boek nu!

Klinkt dit niet als een heerlijke locatie voor een kampeervakantie? Wij vinden van wel. Daarom hebben wij zo’n mooi aanbod van campings bij Zeist. Zoek een leuke camping uit en boek snel!