Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Barneveld

Barneveld ligt op de Veluwe en dat maakt dit een populaire vakantiebestemming. De natuur is hier namelijk erg mooi en er zijn veel fiets- en wandelroutes. De stad zelf is erg gezellig; je kunt er leuk winkelen en ook voor lekker eten hoef je hier niet lang te zoeken. De omliggende dorpen, zoals Garderen en Voorthuizen, zijn ook leuk om te bezoeken. Je weet dus zeker dat je goed zit op een camping bij Barneveld. Meer lezen
Campings bij Barneveld
22 Campings
22 Campings
Afstand

Kamperen bij Barneveld

Er zijn veel mooie wandel- en fietsroutes in de natuurgebieden rond Barneveld. Neem dus sowieso je fiets mee als je hiernaartoe gaat, zodat je lekker kunt toeren over de Veluwe. Je kunt natuurlijk ook de stad ingaan om te winkelen en om lekker te eten bij één van de vele goede restaurants. Ook in de omgeving is veel te doen, want er zijn veel dorpen en andere steden in de buurt die ook een bezoek waard zijn.

Soorten campings bij Barneveld

Er zijn veel campings in de omgeving van Barneveld. Wij hebben de leukste en beste voor je op een rijtje gezet. Wil je bijvoorbeeld dicht bij de stad kamperen? Of kies je liever voor de rust op een minicamping of een natuurcamping? Het kan allemaal. Ook als je liever wat luxer wilt kamperen moet je zeker eens bij ons aanbod kijken. Wacht dus niet langer en boek snel je kampeervakantie bij Barneveld!

Leuke dingen om te doen als je in Barneveld bent

Wij hebben vast vijf hoogtepunten voor je opgezocht, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken naar leuke dingen om te doen als in bij Barneveld gaat kamperen:

Edda Huzid

Hier kun je naartoe om te gaan golfen. Er worden arrangementen aangeboden en er worden ook clinics gegeven zodat je de kneepjes van het vak kunt leren. Je kunt hier ook lunchen.

Dierenpark Amersfoort

Hier kun je niet alleen langs de dieren, maar ook tussen de dieren lopen. Er is ook een klimroute, zodat kinderen boven de dieren langs kunnen klauteren. Ze hebben hier olifanten, maki’s, beren, hyena’s en nog veel meer diersoorten.

Paleis Soestdijk

Als je in Barneveld bent, zit je vlakbij Paleis Soestdijk, waar Bernhard en Juliana hebben gewoond. In het paleis is geprobeerd zo veel mogelijk de oude sfeer te behouden. Je kunt je hier laten rondleiden.

Mondriaanhuis

Hier leer je van alles over het leven van schilder Piet Mondriaan. Ook maak je kennis met zijn stijl en met de ontwikkeling van zijn schilderkunsten. Er is ook een atelier dat eruitziet alsof Mondriaan zo binnen komt wandelen.

Pluimveemuseum

Als je aan Barneveld denkt, dan denk je ook aan kippen. Duik in dit museum in de geschiedenis van de kip en het ei. Je leert hier van alles over verschillende kippenrassen en je kunt zelfs eieren kopen op de veiling.

Ga kamperen in Barneveld!

Zoals je leest is Barneveld een heel leuke bestemming voor jouw kampeervakantie. Zowel voor jong als oud is hier genoeg te doen. Dus wil jij ook kamperen op een camping bij Barneveld? Boek dan snel!