Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Apeldoorn

Deze stad ligt in de Veluwe en ligt dus in een prachtige omgeving met veel natuur. Een camping bij Apeldoorn is dan ook een uitstekende keus voor een geweldige kampeervakantie. De sfeer in de stad is gemoedelijk en ontspannen. Je kunt hier gezellig winkelen in de moderne binnenstad. Behalve moderne gevels, zijn hier ook mooie oude panden bewaard gebleven. In de buurt van Apeldoorn liggen veel pittoreske dorpjes die leuk zijn om aan te doen tijdens een fietstocht. Meer lezen
Campings bij Apeldoorn
17 Campings
17 Campings
Afstand

Dit is waarom kamperen bij Apeldoorn zo leuk is!

Als je gaat kamperen bij Apeldoorn, heb je sowieso een leuke vakantie. Je zit hier op de Veluwe, dus je kunt volop genieten van de mooie natuur. Ga lekker fietsen door het Nationale Park of maak een leuke wandeltocht. Ook de stad zelf is erg leuk, vooral voor een dagje winkelen. Natuurlijk kan je een bezoekje aan de Apenheul en aan Paleis Het Loo niet overslaan. Ook andere steden en dorpen in de buurt zijn erg leuk om naartoe te gaan.

Soorten campings bij Apeldoorn

In de buurt van Apeldoorn zijn veel campings te vinden. Wil je het leven van het platteland ervaren? Ga dan naar een minicamping. Ook een boerencamping is erg leuk. Je kunt er vaak meehelpen met de dieren. Leuk voor kinderen! Je kunt ook voor de stadscamping kiezen, als je graag nabij het centrum van Apeldoorn wilt kamperen. Er zijn ook campings met zwembad en veel campings hebben camperplekken. Wij hebben de beste en leukste campings voor je opgezocht dus kijk snel bij ons aanbod en boek de camping die bij jou past!

Bezienswaardigheden in en rond Apeldoorn

Om jou wat gezoek te besparen, hebben we vast wat leuke dingen voor je opgezocht om te doen in Apeldoorn en omgeving. Hier onze top vijf:

Deventer

Deze mooie stad ligt vlakbij Apeldoorn en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het historische centrum is heel mooi bewaard gebleven en veel monumenten zijn de afgelopen jaren gerestaureerd. Er is dus veel te zien op dit gebied! Het winkelaanbod is hier ook erg goed. Ga voor de kleine aparte winkeltjes eens een steegje in, daar ontdek je allerlei leuks.

Het Kröller-Müller Museum

Op een half uurtje rijden van Apeldoorn staat dit prachtige museum. Hier hangt een grote collectie schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh. Verder hangen hier werken van Picasso en Mondriaan. Ook de beeldentuin is prachtig, met ruim 160 sculpturen.

Paleis Het Loo

Dit was eerder de zomerresidentie van de koninklijke familie. Tegenwoordig is het een museum. Het paleis zelf is tot 2021 gesloten vanwege een grote renovatie. De tuinen en de stallen zijn wel te bezoeken.

Apenheul

In dit mooie groene park, loop je gewoon zelf tussen de apen! Meer dan de helft van de apen loopt hier namelijk los rond. Dit is een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Dit is één van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Hier vind je vennen, heide, bos en stuifzand. Dit is een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen. Ga ook even langs het bezoekerscentrum, om meer informatie te krijgen over het gebied.

Boek nu!

Klinkt Apeldoorn niet als een heerlijke vakantiebestemming? Hier kun je volop genieten van de schoonheid van de Veluwe. Boek snel jouw ideale kampeervakantie!