LOGEREN OP EEN MOOIE NATUURCAMPING IN OOSTENRIJK

Een natuurcamping is een meestal kleinschalige camping die slechts enkele plaatsen beschikbaar heeft. Natuurcampings in Oostenrijk worden vooral bezocht door mensen die willen genieten van het echte kamperen. Ze stellen geen prijs op luxe en draaien er hun hand niet voor om om op een tweepits gasstelletje een gezonde maaltijd te bereiden. Een standplaats op een natuurcamping in Oostenrijk is doorgaans een stuk goedkoper dan wanneer je kiest voor een camping met uitgebreide voorzieningen. Het is dus ook een goed alternatief als je een goedkope camping in Oostenrijk zoekt. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Oostenrijk Natuurcampings

Geniet van de rust op een kleine natuurcamping in Oostenrijk

Een kleine natuurcamping in Oostenrijk wordt meestal gerund door mensen die dit doen naast hun reguliere werk. Je vindt ze vaak op boerderijen. De campings zijn alleen gedurende het seizoen geopend, in de winter kun je er niet terecht. De wintermaanden worden door eigenaren van een natuurcamping in Oostenrijk vaak gebruikt om onderhoud te plegen. Dat wil zeggen als er niet te veel sneeuw ligt, want in dit land valt vrijwel overal sneeuw tijdens de koudste maanden van het jaar. Wil je inde winter naar Oostenrijk dan zal je dus je toevlucht moeten nemen tot een hotel of eventueel een vakantiebungalow.

Dicht bij de natuur in Oostenrijk

Wanneer je de vakantie doorbrengt op een kleinschalige natuurcamping in Oostenrijk dan kan het zomaar gebeuren dat er vogels op je tuintafel komen zitten om broodkruimels te eten. Soms komen eekhoorns en andere kleine dieren dichtbij om een lekker hapje te halen. De natuur wordt op deze campings zoveel mogelijk met rust gelaten. Je hebt het gevoel dat je midden in de wildernis kampeert. En dat is precies de bedoeling van een natuurcamping.

Bekijk alle campings in Oostenrijk

Waar vind ik natuurcampings in Oostenrijk?

Je vindt een natuurcamping in Oostenrijk in alle delen van het land. In alle districten zijn kleine campings gevestigd waar je in alle rust van je welverdiende vakantie kunt genieten, ver weg van de drukte van grote steden en van drukke familiecampings met spelende kinderen. Als je ’s morgens wilt worden gewekt met het getjilp van de vogels dan is een natuurcamping de uitgelezen plaats voor jou om je vakantie door te brengen in Oostenrijk. In alle deelstaten, in Oostenrijk Bundesländer genoemd, vind je natuurcampings. Je kunt ze via Campings.nl ook gemakkelijk vinden.

Bespreek nu een plaats op een mooie natuurcamping in Oostenrijk

Wil je een ontspannen vakantie op een natuurcamping in Oostenrijk, waar je helemaal tot rust kunt komen? Bekijk dan het aanbod aan natuurcampings in de verschillende delen van Oostenrijk via Campings.nl. Je kunt, als je een geschikte camping hebt gevonden, direct een reservering doen zodat je verzekerd bent van een plaats. De meeste natuurcampings zijn kleinschalig. En ze hebben vaak ook veel vaste gasten die jaarlijks terugkeren. Wil je dus zeker weten dat je een plaats hebt op de camping van jouw keuze, reserveer dan op tijd en wacht hier niet mee tot het laatste moment. De kans is dan groot dat je achter het net vist.