BELEEF DE TIJD VAN JE LEVEN OP EEN JONGERENCAMPING IN DUITSLAND

Duitsland schudt langzaam maar zeker zijn stoffige image van zich af en wordt steeds populairder onder jongeren. En dat is niet voor niets, want het land heeft alles in zich wat jij op een vakantie maar wenst. Hippe steden, moderne zwembaden en volop uitgaansgelegenheden. De accommodaties liggen allemaal vlakbij feestlocaties. Lees meer 

Populaire gebieden

Populaire gebieden in Duitsland Jongerencampings

Jongerencampings zijn voordelige campings

Een specifieke jongerencamping is een extra goede keuze, omdat deze relatief gezien een stuk voordeliger is. Je moet de rest van het jaar immers al hard genoeg werken om voor je vakantie te sparen. Met het boeken van een jongerencamping in Duitsland ben je niet gelijk door je zuurverdiende spaargeld heen. Integendeel, je houdt nog genoeg over om op locatie te verbrassen!

Meer dan alleen feesten

Behalve feestlocaties heeft een jongerencamping nog meer voor je in petto. Neem een duik in het zwembad, relax met je vrienden en waag jezelf eens aan een van de vele watersporten. Duitsland is een waterrijk land en dus kun je er veel sportieve activiteiten op en rond het water uitoefenen. Liever een rustig dagje? Ga dan met je vrienden picknicken aan het water of in een nabijgelegen park.

Beleef de Duitse steden

Jongerencampings liggen dichtbij feestlocaties en hierdoor automatisch dichtbij verschillende steden. Berlijn, Hamburg en München zijn stuk voor stuk voorbeelden van bruisende Duitse steden waar jij je ook overdag kunt vermaken. Overdag leer je ze namelijk op een hele andere manier kennen. Bezoek de stad en bekijk het voorbijgaande publiek vanaf een gezellig terrasje, of winkel in een van de grootste winkelstraten.

Berlijn

Berlijn kennen we allemaal van de Berlijnse muur. De geschiedenis van Duitsland is je in de schoolbanken uitgebreid uit de doeken gedaan. Op een jongerencamping in de buurt van Berlijn heb je de kans om deze historie nu eens van dichtbij te gaan bekijken. Bovendien is het een stad die je prima op de fiets kunt verkennen. Onderweg stop je natuurlijk bij de gezelligste cafés voor een echt Duits biertje.

Hamburg

Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland en sterk in opkomst als toeristische bestemming. Als je een beetje van cultuur snuiven houdt, ben je hier aan het goede adres. Hamburg is een eeuwenoude handelsstad. Shopfanaten kunnen in de ellenlange winkelstraten hun hart ophalen.  

München

De inwoners van München staan bekend als echte levensgenieters. Hier vind je dan ook de meeste ‘Biergartens’ van heel het land. Een goed café vinden om te genieten van een verfrissend Duits biertje verloopt dan ook moeiteloos. Behalve dat kun je ook hier weer goed winkelen. De stad staat bekend als een van de gezelligste van het land.

Vier vakantie met jongeren van jouw leeftijd

Niet alle jongeren zijn hetzelfde, en bovendien veranderen je smaak en interesses in je tienerjaren vliegensvlug. Vaak voelen jongeren van 18 jaar en ouder zich dan ook meer thuis op een camping voor oudere jeugd in Duitsland. Ben jij op zoek naar een jongerenvakantie maar ben je de gemiddelde leeftijd van de bezoekers van jongerencampings al een beetje ontlopen? Dan kun je ook kiezen voor een camping voor de oudere jeugd in Duitsland.

Boek snel je jongerencamping

Een jeugdcamping in Duitsland is dus de perfecte uitvalsbasis om met je vrienden te feesten, maar dat is niet het enige. Kies een jongerencamping uit onze accommodaties en beleef de meest afwisselende vakantie die je je kunt wensen.