Campings in Hongarije zoeken

CAMPINGS IN HONGARIJE ZOEKEN

Kamperen in Hongarije, een klein land met grote natuurschatten, gastvrije en goedgehumeurde bevolking en geneeskundig water. Bij elke grondboring worden weer nieuwe warmwaterbronnen gevonden. Lees meer

Populaire bestemmingen in Hongarije

Kamperen in Hongarije, een klein land met grote natuurschatten, gastvrije en goedgehumeurde bevolking en geneeskundig water. Bij elke grondboring worden weer nieuwe warmwaterbronnen gevonden. Mocht u in of om Boedapest willen kamperen, dan kunt u al veel van deze bronnen bezoeken. Goed voor lijf en geest!  


Ook de typische zigeunermuziek en de wervelende Hongaarse dans laten zich goed combineren met een mooi diner. Tevens wordt in Boedapest elk jaar in maart het Lentefestival gehouden. Zeer de moeite waard om dat eens mee te maken. Als u zegt Hongarije, zegt u waarschijnlijk Het Balatonmeer. Rond dit grote warmwater meer vindt u tal van campings. De zuidoever van het meer is vooral populair bij gezinnen met kleine kinderen. Hier is het water niet zo diep. De noordoever is weer populair bij de bergbeklimmers. Hier vindt u namelijk het vulkanisch gebergte wat zich prima leent voor een mooie klimtocht.


Gaat u vanaf het meer landinwaarts, dan komt u bij het Nationale Park Noord-Balaton. Hier ziet u de meest exotische vogels en de daarbij horende flora en fauna. Paardrijden in de vrije natuur? Het mag in Hongarije! Wilt u voor een ruitervakantie gaan, dan is Hongarije daar een prima bestemming voor. Ook de fietsers en wandelaars zullen aan hun trekken komen in het wisselende landschap, en ook de liefhebbers van vis- of watersport hebben niets te klagen.


Hongarije, voor jong en oud, sportief of cultureel, het is een uitstekende kampeerbestemming voor iedereen. Op Campings.nl vergelijk je eenvoudig verschillende campings in Hongarije om zo de beste keus te maken voor jouw nieuwe kampeervakantie!