Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen
fallback Strandpark de Zeeuwse Kust
Strandpark de Zeeuwse Kust

Nederland - Zeeland

;

Strandpark de Zeeuwse Kust

Nederland - Zeeland

Top keuze | De beste prijzen bij Campings.nl !

Beschrijving

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiecamping op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Hier bleef je het hele jaar door je droomvakantie! Kom kamperen met je eigen kampeermiddel of camper op een van de ruime camping- of camperplaatsen of geniet op een plaats met priv sanitair. Ook zijn er diverse huuraccommodaties, o.a. de Glamping accommodaties zoals de Strandldoge die voor 5, 6 en 8 personen is ingericht of de houten Jutter voor 4 personen. Beide sfeervol ingericht met een grote houten veranda.

Een nachtje verblijven in het hotel? Dat kan! Familiehotel De Zeeuwse Kust heeft luxe familiesuites met mooi ingerichte livings waar een tweepersoonsbed staat, een gezellige eethoek en een keukentje. Er is een ruime badkamer en een aparte slaapkamer met steigerhouten stapelbedden voor de kinderen.

Er is een overdekt zwembad, een grote overdekte waterspeeltuin die grenst aan het buiten spraypark, beide staan garant voor veel waterplezier door de vele waterelementen en glijbanen. Er is buiten een groot houten speelschip, een airtrampoline, tennisbaan, midgetgolfbaan en voetbalveld. Binnen is er een speeltuin voor de kleintjes, een vide met leuke spellen voor de jeugd en een kinderbioscoop.
Lekker ontbijten, lunchen en dineren kan in het sfeervolle Strand Caf DOK waar je ook gezellig een drankje kunt drinken in een van de loungehoeken.

La Costa Pizza  Pasta
De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza?s en pasta?s kun je hier terecht!
La Costa Pizza  Pasta is gelegen op de bovenverdieping van het centrumgebouw.
Het restaurant is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende openhaard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels.
Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand! Als dit geen vakantie is?.
La Costa is geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur en tijdens vakanties de gehele week.

Op de hele camping en in het Centrumgebouw zijn er voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

Contact opnemen Controleer de beschikbaarheid, of stel een vraag aan de camping eigenaar.