GENIETEN VAN DE ZEE OP EEN BOERENCAMPING IN NOORD HOLLAND

Op een boerencamping in Noord Holland kun je een veelzijdige vakantie doorbrengen. Veel boerderijcampings zijn gevestigd aan de kust, zodat je vanaf je vakantieadres gemakkelijk een bezoek aan het strand kunt brengen. Een boerencamping aan zee biedt bovendien de mogelijkheid om aan watersport te doen zoals zwemmen, surfen en duiken. Maar de provincie heeft meer te bieden. Een dagje Amsterdam bijvoorbeeld, of een uitstapje naar het Waddeneiland Texel. Een borencamping in Noord Holland vind je overal in de provincie, er is voldoende keuze en variaties. Lees meer 

Volop vakantieplezier op boerencampings in Noord Holland

Vakantie vieren op een boerencamping in Noord Holland betekent genieten voor het hele gezin. Veel campings hebben een zwembad of andere faciliteiten. Een boerderijcamping in Noord Holland is vaak kleinschalig van opzet, je loopt dus niet het risico om op een overvolle camping terecht te komen waar je maar een kleine plaats krijgt toegewezen voor je tent of caravan. Sommige boerderijen zijn omgebouwd tot bijvoorbeeld een restaurant of recreatieruimte die bij de boerencamping wordt betrokken. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken door de duinen of door de bossen, al naar gelang je aan de kust verblijft of wat verder landinwaarts.

Luxe kamperen op een boerencamping in Noord Holland

Misschien denk je dat kamperen helemaal niets voor jou is. Als je gewend bent om altijd in hotels of vakantiehuisjes te verblijven tijdens je vakantie dan is slapen bij de boer in Noord Holland inderdaad even omschakelen. Maar vergis je niet, ook kamperen kan luxe zijn. Want je kunt op veel plaatsen waar logeren bij de boer in Noord Holland mogelijk is, een luxe accommodatie huren. Denk aan een ingerichte stacaravan, een hippe Tipi of een royale bungalowtent voor het hele gezin. Dat is toch heel wat anders dan dat je je eigen tentje moet opzetten of met zijn vieren in een net iets te kleine caravan moet verblijven als het de hele dag regent. De glamping campings in Noord Holland hebben vaak ook extra voorzieningen zoals een zwembad of een sportveld. Ook is er in veel gevallen een restaurant bij de boerencamping in Noord Holland met extra luxe waar je kunt ontbijten en soms ook lunchen en dineren.

De beste boerencampings van Noord Holland

Bij Campings.nl vind je de beste boerencampings in Noord Holland. Je kunt uit het overzicht direct een keuze maken en de beschrijving bekijken. Sommige campings zijn erg populair bij vakantiegangers. Ze keren er ieder jaar weer terug voor een ontspannen vakantie. Wil je in het hoogseizoen logeren bij de boer in Noord Holland of tijdens een schoolvakantie dan is het advies om op tijd te reserveren. Buiten het hoogseizoen kun je vaak voor een lager tarief terecht op een boerderijcamping in Noord Holland. Ideaal als je geen schoolgaande kinderen hebt en dus ook buiten de drukte om je vakanties kunt plannen. Bekijk het ruime aanbod aan mogelijkheden voor kamperen bij de boer in Noord Holland bij Campings.nl en reserveer direct jouw ideale vakantie.